Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

Zdravotní prohlídka 2019

Zdravím Vás, úspěšně jsem udělal psycho a fyzické testy, nyní mě čeká zdravotní prohlídka. Mohl by mi někdo prosím přiblížit průběh prohlídky ? Zaujalo mě například, že bude zkoumán stav genitálií...to jako vážně ? :-D Díky za případné odpovědi.
FILA8 :: Datum založení: 02. 09. 2019 :: celkem 30 komentářů

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu KEZNAS 06:33:36 03. 09. 2019
default.png
Krev už se dnes nebere. Odeberou ti moč, poté zkouška očí ( zakreješ si jedno oko a čteš z tabule - to určitě znáš ), změří ti tlak, tep, udělají ekg, rentgen plic a takovou klasickou prohlídku ( okem zkontrolují páteř, prohmatají břicho a nohy ) a nakonec psychiatrie - tam se není čeho bát. a pak už jen čekat :)

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu FILA8 21:39:35 02. 09. 2019
default.png
Díky !

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu GODSPLAN 20:14:00 02. 09. 2019
default.png
To jako vážně ne. Moč, krev, EKG, rentgen plic a srdce, audiometrie, ORL, psychiatrie.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio