Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

Odvolání.. psychotesty 2019

Zdravim, Rad bych se zeptal zdali se někdo odvolával v poslední době na výsledek psychologa.. našel jsem tu jen staré fóra a odpovědi nic moc . Psycholožka mi řekla ze jsem nerozhodný a nevěřím si přitom mi přijde, ze si někdy věřím až moc :D.. za každou normalni odpověď budu rad .. díky
SLEEPY8 :: Datum založení: 24. 09. 2019 :: celkem 29 komentářů

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu NEMESIS10 22:12:23 18. 10. 2019
default.png
Tak v pondělí jsem byl na psychotestech a první fázi iq testů sem prošel a říkal si to už dám, zbytek sem dokončil a pokecal si s psycholozkou a bylo to celkem ok, měl sem z toho dobrý pocit, včera jsem si byl osobně vyzvednout dopis ZÁVĚR psychologa a tam osobnostne nezpůsobilý.... Takovou facku jsem dlouho nedostal.. Ani jsem tam neměl žádné odůvodnění. Už jsem se viděl pryč od VS ČR a u policie... na OHS. No musím říct, že ten výsledek se mnou docela zamával. Mám zkušenosti z VS ČR, střední školu Trivis a když občas vidím co tam přijmou za lopaty, tak se musím smát.
Odovolani podle mě nemá smysl, navíc nemám čas a dovolenou na to cestovat do hlavního města.. Nu zkusím to za 2 roky až holt více vyzraju, ale myslím si že na to mám už teď.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu LALIK 18:26:08 17. 10. 2019
default.png
Hlavu vzhůru..A holky, nenechte se odradit. Vše je o tom chtít. Peníze jsou po pár letech slušné, byť na začátku to tak není, ale rozhodně nad průměrem většiny pracujících. Začínal jsem jako řaďák na OOP a pokud nebudete na vše kašlat a naopak ukážete snahu a chuť, kariéra přijde:)

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu SLEEPY8 09:52:06 12. 10. 2019
default.png
Ahoj všichni , tak včera 11.10 mi došel dopis z Prahy z policejního prezidia s verdiktem, že nejsem osobnostně způsobilý... co se dá dělat. Doufal jsem , ze mi čekací dobu zkrátí aspoň na rok ale nic .. napsali mi tam i pěknou zprávu , kterou píší asi všem “Ujišťuji vás že nároky na příslušníka policie ČR jsou specifické a neúspěch této části přijímacího řízení vás jako člověka nijak neznehodnocuje. vážím si vašeho zájmu o vstup k policii ČR plně chápu vaše zklamání z toho, že se nesplnila Vaše očekávání a věřím že vaše plány v profesní oblasti se vám podaří uskutečnit jiným stejně hodnotným způsobem. No nic... půjdu k městské a za 2 roky se uvidí :) snad mě vezmou aspoň tam :D

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu TEREZ123 22:36:56 11. 10. 2019
default.png
Je to možné, ale všude máš něco.. Já tuto práci chci dělat a policistů si cením.. Bohužel se ale nedivím že se stále hledají nový lidi, nepřijde mi fér že v nekterych krajích se ty výběr.kempy dělají a v jiných krajích ne..

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu BOBRAS 14:52:22 11. 10. 2019
default.png
Holky o nic nepřijdete, budete dělat za málo peněz blblou práci s vidinou kariérního postupu uklízečky. Budete pracovat se zoufalci ( nikdo jiný k policii za současného stavu nejde a nebo malé procento snílci). Ty první to tam nějak překlepou, pač kdo nic nedělá nic nezkazí a ti druzí odejdou. Raději to zkuste jinde. Opravdu není o co stát.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu TEREZ123 10:19:44 11. 10. 2019
default.png
Ahoj, chtela bych napsat rozčarování o svém osudu. Byla jsem na výběrovém kempu a neprošla jsem osobnostnimi testy, hned druhý den jsem podala odvolání. Přišla mi odpověď: s politovanim vám musíme sdělit....proste že mám smůlu. Důvody se samozřejmě nesdeluji. Psycholožka mi sdělila že málo komunikuji s týmem, jsem introvert atd.. Takže i když tu práci moc chcete máte smůlu. Takže za dva roky

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu GODSPLAN 16:47:42 10. 10. 2019
default.png
Ahoj, dle mého odvolání nemá smysl. Ale je to zkrátka jen můj vlastní názor. Pokud jsi přesvěčený o tom, že ta psycholožka nemá pravdu, zkus to. Ale většinou ani odvolání nevyjde. A já uprimne sedět před komisí a obhajovat to, že psycholozka nemá pravdu, no... je to hodně zvláštní představa.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu KATTY 16:37:44 10. 10. 2019
default.png
Zdravím, já se odvolala, je to už měsíc a zatím bez odpovědi..

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio