Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

Psychotesty--myslíte si že jsem prošel?

Zdravím všechny příslušníky. Momentálně sloužím u VS ČR a konkrétně jako JS, kde mě to totálně nebaví a štve mě i kolektiv. Proto chci přejít k policii ČR, kde je mnohem větší výběr možností... OHS, PJM, Cizinecká, SPJ, SKVP atd. Chci jako mladý kluk začít u OHS a ne jako trubka stát u rámu a kontrolovat lidi jestli nemají v kabelce nůžky nebo pilník. Včera jsem byl na psychotestech (KŘPČR Úst. Kraj) úspěšně jsem zvládl první část IQ Testy, (testy na logiku) 2 lidé vypadli. Přesunul jsem se na 564 otázek na osobnost. Poté si pokecal cca 30-40m s psycholozkou, kde to probíhalo ok, ikdyz u nějakých otázek jsem se trochu zapotil + menší nervozita, ale nic neříkala, třeba že to mám mezi nebo tak něco. Každopádně poté sem se přesunul na další test cca a 81 otázek a na poslední cca 240 otázek, poté maloval ženské a mužské tělo, potom už konec a bylo mi řečeno že na ZÁVĚR vyhodnocení mají 10 prac.dnů. Avšak odcházel jsem s dobrým pocitem. Dneska mi přišla SMS že si mám vyzvednout výsledek osobně, ale to nemůžu minimálně do pátku pac pracuji od 7 do 15 stejně jako psycholozky. Co myslíte vy... Kdyz se ozvali tak rychle, myslite že jsem to dal?? Kámoši co nastupovali tvrdí že jo. Jsem vnitřně napjatý, strašně moc chci pryč od VS k PČR. ŠKOLU mám střední Trivis
NEMESIS10 :: Datum založení: 15. 10. 2019 :: celkem 2 komentářů

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu GODSPLAN 19:37:28 15. 10. 2019
default.png
Nám to dávali taky hned den potom vědět, aby si s tebou ihned domluvili termín na zdravotní, fyzické, zkrátka abys nemusel na nic čekat. Ale osobně jsme tam dojít nemuseli, za 14 dní jen přišel dopis o způsobilosti.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio