Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

Vysokoškolské vzdělání (vyšší tarifní třídy)

Zdravím. Když mám zájem o pozici ve vyšší tarifní třídě musím mít Vysokoškolské vzdělání v této sféře? Mám sice Bakaláře, ale ne v tomto oboru. Děkuji za odpověď.
MARTKOH :: Datum založení: 28. 01. 2020 :: celkem 9 komentářů

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu JAN-ZIZKA 10:30:52 01. 02. 2020
Jan Žižka.jpg
Delal jsem s panem co je u CS v hodnosti Nstržm. a ma titul Mgr...takze zalezi asi na ambicich kazdeho. A mozna i lesteni kliky

Souhlasím (+ 1)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu GHOST-COP 23:53:43 31. 01. 2020
default.png
NEMESIS10 [2020-01-31 21:03:37]: No asi takhle. Jako voják (ať v AČR, VP či jinde) s bakalářem maximálně kapitán. U bezpečnostních sborů (CSČR, PČR, VSČR, GIBS, HZS, ÚZSI, BIS) max. major (výjímky umožňuje zákon pouze ÚZSI a BIS). A na podporučíka, byť je to zlatá, stačí u bezp. sborů ještě maturita.

Souhlasím (+ 1)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu NEMESIS10 21:09:53 31. 01. 2020
default.png
A známé na vyšších patrech. Je plno policistů s např Mgr. Na stříbrných hodnostech např. Podpraporčicí a pak můžes u Vězeňsky služby vidět na pozici majora např někoho s Bc. A nebo u VS ČR někoho s magistrem a je podporucik. Obecně u tý VS ČR ti ten titul dává mnohem větší šanci mít zlatou hodnost než u Policie ČR, tam ho má dost lidí. Např jsem znal podprapora od Policie co měl Mgr. A jak přešel k Vězeňský službě automaticky dostal hodnost poručíka. V tý VS ČR jsou celkově ty hodnosti taková sranda. Protoze být poručík u policie je už docela sakra něco

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu NEMESIS10 21:03:37 31. 01. 2020
default.png
Mám pro tebe dobrou zprávu, u ozbrojených složek se s titulem bakalář, můžeš dostat až na hodnost Majora. A s maturitou max má nadpraporčíka. Od vrchního inspektora (podporucika) a dále potřebuješ už, alespoň Bc.
Rekl bych, že je úplně jedno z jakého oboru máš VŠ. Spoustu např ředitelů věznic je Ing. Z nějakého technického oboru nebo zemědělky. Spousta má Mgr. Např z pedagogický fakulty apod. Spoustu KŘ policie jsou JUDr. Tudíž je jedno z jakého oboru to máš, hlavně že tu Výšku máš. Ale nepočítej s tím že Výška= automaticky zlata hodnost.Musis mít také dobré jméno a z

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu APEP 13:05:42 29. 01. 2020
default.png
Záleží jak je napsáno výběrové řízení. Zákon umožňuje si dát podmínku určitého oboru vzdělání (na pozici právníka je požadováno právní vzdělání) ale většina výběrek je nemá stanové, takže stačí jakákoliv VŠ.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio