Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

Práce u PČR

Zdravím, zajímalo by mě, kde si myslíte, že je nejlepší začít pro nováčka? Mop, ohs, nebo pmj?A jaká je práce na mop, co vše řeší? Díky za odpovědi
IDNOTEXIST :: Datum založení: 19. 05. 2020 :: celkem 16 komentářů

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu TRNKALINKA 19:50:06 21. 05. 2020
default.png
Souhlas z níže uvedeným. Jinak MOP/OOP vyřeší úplně vše, neboť všude musí být první a všechno musí znát to máte - trestní, přestupkové, správní právo, občanský zákoník, dopravní předpisy, technické předpisy, právo životního prostředí, hygienické předpisy, bezpečnost práce, radiokomunikační předpisy, požární zákon, lesní zákon, zákon o odpadech... :))) Dokonce jsem jednou řešil oznámení na znevážení státního symbolu v časopise, neboť v klíně ženy byla namalovaná vlajka ČR... zákon o státních symbolech, např. jestli před hotelem má být ČR vlajka vlevo nebo vpravo.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu TAHAC 14:49:20 20. 05. 2020
default.png
Cesta OHS - OOP/MOP je naprosto normální :-)

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu STRANIX 16:47:19 19. 05. 2020
default.png
Na toto jednoznačná odpověď neexistuje. Hodně záleží na osobnostních předpokladech daného jedince. Máš odpor k papírům? Tvorba obsáhlých textů je tvojí noční můrou? V takovém případě zřejmě neuvažuješ o kariéře na SKPV, a proto se nepotřebuješ nořit do tajů trestního řízení na OOP (místňáku). Naopak pro tebe bude vhodnější PEO/OHS/PMJ apod., zvlášť pokud jsi akčnější povahy.

Pokud ti však papírařina nevadí a časem by ses v policejní hierarchii rád posunul výš, doporučoval bych ti OOP (MOP). Je zde široký záběr činností na úseku jak správního, tak trestního práva a pro budoucí kariéru kriminalisty je to podle mého názoru nejlepší výchozí bod.

Konečně si nemyslím, že by nástup např. na OHS znamenal, že už se nikdy nikam neposuneš. K prostupnosti mezi útvary ve větších městech (Praha apod.) se nemohu vyjadřovat, ale myslím si, že cesta OHS/PMJ -> OOP/MOP je určitě možná.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu IDNOTEXIST 15:05:41 19. 05. 2020
default.png
????

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio