Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

Zmrazení platů 2021-22

Dobrý den, chtěl bych se zeptal, co by přesně znamenalo zmrazení platů u PČR v letech 2021 a 2022, které dnes podpořil prezident a psal o této problematice NOS PČR : https://www.nospcr.cz/zruseni-superhrube-mzdy/?fbclid=IwAR2BQ5KACacwciI0aWBwAfHQoe2CxQ5MlBIyjsaMdJL6JgKw_4nJaU-y754 Za mě se jedná o výsměch 1. linii a bude to vést k odchodům v době podstavu.
LESTOSR :: Datum založení: 13. 10. 2020 :: celkem 22 komentářů

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu BOBRAS 00:50:39 19. 10. 2020
default.png
Prach nejsou a nebudou.... ono se to dalo čekat.... není a nebude.... spis než si stěžovat. Byl bych rad ze není minus jako za Kalouse.... jinak renty... ty se nezruší, ale budou zcela jistě osekany... nebude se počítat, odměny,osobní, rizikac, bude to jen z tarifu.... to prijde hezky postupně.... ale přijde... omyla se to často....

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu JOSEF2018 15:57:19 18. 10. 2020
default.png
Co jiného to může znamenat, než že v letech 2021 a 2020 se nezvedne ani koruna na tarifech. Ještě dobře že nemáme u moci Kalouska to by bylo - 20%.
No a proto je třeba volit ODS a Piráty aby zrušili renty nebo provedli nějakou podobnou svinarnu.
Ono totiž příslušníci bezpečnostních sborů jsou dobří akorát tak na to, aby pomáhali a chránili a pak jim za odměnu podělají hlavu, jak je dobrým zvykem. Třeba jim pak budou nepokoje řešit učitelé co? Dostali 9% tak by mohli

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio