Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

Policistkou ve 20 letech?

Zdravím, koukala jsem na nejrůznější diskuze zde na fóru ohledně práce a názoru na ženy u PČR, ale spíše staršího data. Za týden jdu na první část psychotestů a říkám si, zda vůbec někdy přijali ženu ve 20 letech, bez VŠ atd. I přes to, že má policie podstav, myslíte, že mám šanci? Nechci být nevyhovující jen proto, kolik mi např. je nebo kvůli pohlaví. Díky za nějaké info jak od mužů, tak žen.
CHEERKA123 :: Datum založení: 10. 11. 2020 :: celkem 82 komentářů

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu CHIP 21:30:55 22. 12. 2020
Chip.jpg
BOBRAS [2020-12-22 15:58:45]: Podle mého nazoru by kazdý nastupujici policista měl odběhnout Superbeast Spartana, vytlačit 150 kg na benchpress, mit cerný řemen z nějakeho bojoveho umění, vykonostní tridu z dynamické střelby a magisterské vzdělaní z oboru práva. Jenže, tihle lidé nějak ne a ne nastupovat. Proto jsem rad za kazdého kdo prijde a nijak se do novačků nenavažím. Stejné je to i s děvčaty u sboru. V soucasnosti jich nastupuje cca 20% a bez nich by jsme stavy prostě nenaplnili. Tak proč se do nich navažet a mit blbé reči?

Souhlasím (+ 1)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu MIA 19:53:22 22. 12. 2020
mia.jpg
Tahac: Asi cokoliv je lepsi nez resit to, co nezmenite. Usetrit si opakovany kecy (ktery si muzete nechat na nejakou hospodu, imz, sraz odd. apod.) a venovat ho treba jen na konstruktivni kartac kolegyni je porad produktivnejsi!

Bez nicku: Nikdo nic nerikal o vodeni za rucicku. Bud z nich udelejte partaka a nikdo nerika nic o vedeni pro princezny, na kteryho se da spolehnout a nebo je zlomte.

Ono aniz by prosly tou ulici asi tezko by mely sanci dostat se k pr.k skpv. A at uz to udelaj pres ulice/bocnak, bude to spatne...

Jak rikate neschopnej muze byt i chlap. A ano, vetsina zen k pcr nepatri. A to jsem psala taky nize, tak proc se opakovat..

Porad se tocime u jednoho a neminim vas tady utesovat, jak to mate tezky (i kdyz v mnoha ohledech mate) a nebo vam tady delat pomyslnyho panacka, na kteryho to budete solit...

pax

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu 19:15:13 22. 12. 2020
default.png
MIA [2020-12-22 17:09:41]: já byl vedoucí nikoliv něčí tatínek abych někoho vodil za rucicku. Jinak neříkám, ze nejsou dámy které na SKPV neodvadely slušnou práci, ale to je na pozici kde se papiruje. Ne kde se řeší hospoda, nebo dementi venku. Tam ženský nepatří... pak to dopadne tak, ze je donutí baby aby přešly jinam. Neschopnejma kravama je zaplněna vyšetřovacka DN. Paní inspektorky jsou rady ze sotva uridej tu káru. To samé OSZBM, krávy co nerozeznaji pistoli od kulovnice....

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu TAHAC 18:58:13 22. 12. 2020
default.png
MIA [2020-12-22 17:09:41]:

Co bysme s tím jako měli dělat, aby byly dobrý? Máme je u prdele stejně, jako neschopný kolegy.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu MIA 17:09:41 22. 12. 2020
mia.jpg
BOBRAS [2020-12-22 15:58:45]: nikdo nerekl, ze muzou delat vse. A ani ze vsechny zensky maj na to byt dobry policajtky. Jenze za vas mluvi hlavne vase mindraky, takze i kdyz budete mit podnetny pripominky sam je shodite.. Tak by asi stacilo, vas nechat plodit dalsi adalsi komentare :)

Nehlede na to, ze vedete diskuzi o necem, co neovlivnite, coz jsem mimochodem psala ke konci komentu. Ale tak to zopaknu.. ty zensky tam proste budou, s tim fakt nic neudelate, at uz se vam to libi nebo ne. :) A ted to hlavni, co jste s tim, aby ty zensky byly aspon trochu dobry, konkretne udelal vy? Krome kecu zranenyho ega teda...

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu BOBRAS 15:58:45 22. 12. 2020
default.png
CHIP [2020-12-22 14:27:23]: tomu se bohužel říká autorekce, ono dělaly a dělali, se někdy Jablicku plete...Ovšem chápu zastání u bojare. Tomu je jedno jak je to na ulici odkrouti si svoje v údolí šitých hlav a haldy domu.....

Bono: super, tak by mohly do dolu ne? Kdyz už můžou dělat vše :)

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu CHIP 14:27:23 22. 12. 2020
Chip.jpg
BOBRAS [2020-12-22 07:44:22]: Problem vychcat se uprostred louky asi opravdu maji. Ale zase treba ovladají shodu podmětu s přisudkem. To je taky celkem důležité.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu BONO 11:10:06 22. 12. 2020
default.png
BOBRAS [2020-12-22 07:44:22]:

A všiml jste si, služebně starší kolego, že uběhlo petatřicetlet a doba ue úplně jinde?

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu BOBRAS 07:44:22 22. 12. 2020
default.png
MIA [2020-12-22 02:03:27]: Když jsem nastupoval v 1.9 1986. Tak ženský dělali, sekretářky, mzdovky atd. Žádný výkon a vědělo se proč.... stejný jako ženský v armádě u bojových útvaru... maj problém se jít vychcat doprostřed louky...

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu MIA 02:03:27 22. 12. 2020
mia.jpg
Panove, me prijde, ze uz se dostavate uplne jinam...

Cely se to tady sebehlo jen protoze 20leta zaba napise, ze ma vsechny predpoklady. A jo, tohle si myslet muze... Kazdopadne tam chybi sebeuvedomeni a zkusenosti. Jenze to asi nikdo, at uz pohlavi zenskeho/ muzskeho ve 20 nemel, ze... Nerikam, ze to neni na narejpani nosiku, je a melo by.

A opet to vede k diskuzi zenska u policie, ktera se tady toci furt.

Nejcastejsi argument je fyzicka zdatnost. Netrvdim, ze zenska zvladne fyzicky vzdy to co chlap. Nezvladne. Hold vas pan buh stvoril ve vetsine jako silnejsi pohlavi a tak to je. Ale za
a) srovnavate nesrovatelny.. Podivejte se na to, co vam k ty pcr chodi. Verim, ze dobre trenovana zenska, ktera je si vedoma svych fyzicky prednosti a nedostatku a umi s tim pracovat strci ty chvistecky bez kondice- co natrenovali jen na nabor s ksichtem srnecka lehce do kapsy. A stejne tak zase ji strci do kapsy dobre vymaknuty hovado.

b)argumentovat fetkama je totalne mimo misu. Na diteti, co ma v sobe mnamku muzete lezet 2 fyzicky zdatni a budete mit co delat, at ho udrzite bez ujmy lezmo. To se nebavim o nejakem peknem porizkovi ozralym/ zfetlym, komentare o tom- jedine umlatit, no to me fakt bavi :D takovy cl.nebude cejtit, kdyby jste mu rejdili nozem ve stehne, tam si muzete bolestivy podnety a paky utvaret jak chcete..

c)chraneni. Tohle za prve uz v sobe zdaleka nemaj vsichni chlapi. A za druhe, kdyz je ta zenska uvedomela svych fyzickych dispozic, ma dostatecnej rozum k tomu rict si, co jo a co ne, nehovi si kdyz za ni tahnou v praci jini... Tak ji mate chranit prdel stejne jako ona bude ze vsech sil chranit tu vasi. Tenhle ochranarskej komplex neni nic, co by se casem nedalo zneutralizovat u vetsiny jedincu. O tom, ze jsou vychcany princezny, ktery to ve vas budou upevnovat, to je druha vec. Ale je to vase a jeji rozhodnuti, ne zadny nemenny naprogramovani.

d)To jak reaguji lidi, to je opet o tom, jak sam pusobi. To, ze prijede na drbana blondynecka s rozpustenymi vlasky, gelovymi nehtiky a roztresenym hlaskem s pohledem zraneny lane ho prosi aby tohle to a tamhle to a co jako cekate? :D jo fyzicky atributy delaj svy, ne ze ne. Ale vystupovani je vec druha. Ono dela svy, kdyz se cl.neklepe jak ratlik, neutahnete ho na vareny nudli a minimalne umi zarvat hlubsim hlasem, ma kontrolu nad situaci...

e) Uzitecnejsi sice muze byt u nejakych veci, kde je potreba citlivejsi pristup/ nejaka vyssi trpelivost s dobrou komunikaci. Jo, to se bavite o vetsine zenskych, ne vsech. A stejne tak v tom bude dost dobrych i nejaky vyjimecny procento chlapu... A stejne tak, to zenska muze delat z jineho odd.nez z ulice.

f)stejne tak muzou nezvladnout vyjezd chlapi i pres vsechny fyzicky atributy, kdyz nedomyslej situaci. A muzou byt na miste pardalove, mladosi, ohs, mop nebo jiny odd.dohromady treba v 5kouscich.. A ne ze se to nestava, ze.. A taky to neni vetsina, ze...

IMHO u pcr jsou vyjimky zen, ktere maji co delat i na ty silnici. A stejne tak jsou tam vyjimky chlapu, co tam nemaji co delat hl.z fyzickeho hlediska. Tak prestante resit VSECHNY pripady a reknete na rovinu vetsinou...

A hlavne ty zensky u policie budou- to asi neovlivnite, takzeee se s nima panove bud naucte pracovat, aby jste je dostali k nejaky funkcni spolupraci. A nebo je proste zlomte, kdyz vite, ze tam nemaj co delat ;) vzdyt to neni jaderna fyzika a jenom kecy jeste nikdy nic nevyresily.

Souhlasím (+ 2)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio