Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

K policii s vyucnim listem

Dobrý den na stránkách PČR jsem zjistil ze v Praze berou s vyucnim listem k cizinecké policii a pořádkové jedtnotce mám v plánu si v září i dodělat maturitu a nastoupit tedy k PČR chtěl jsem se ale zeptat které oddělení je podle vás lepší zda pořádková nebo cizinecka vzhledem k tomu ze cizinecka je na letišti mi je jasné ze to bude jen nějaké hlídání nebo kontrola pasu a nevím jestli o to úplně stojím nebo je možnost se tam dostat někam dal? A nebo je více akce u pořádkové děkuji za rady
RADEKKRAL :: Datum založení: 18. 11. 2020 :: celkem 6 komentářů

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu PIM-BURGER 00:26:58 20. 11. 2020
Pim Burger.jpg
Ona otázka maturity není jen o tom, k jaké se člověk dostane práci, ale i o tom, kolik za ní dostane. Bez maturity snad člověk nemůže být ani v základní 3. TT, ne?

A nevím, zda ta místa u ciziny v Praze jsou pro letiště. Bouchání pasů bez maturity podle mě není možné, protože to je snad dokonce ve 4. TT a tolik cizinců na střežení tam taky nebude. Spíše bych to viděl na Balkovou/Bělou-Jezovou.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu AF13 13:04:49 19. 11. 2020
default.png
Otázka je za jak dlouho budeš mít tu maturitu? Pokud už končíš, tak to dokonči a pak nástup. Pokud teprve začneš studovat s nemas práci, tak bych klidně nastoupil a pak začal studovat až při práci.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu TRNKALINKA 11:40:15 19. 11. 2020
default.png
Maturita "otevírá" cestu k případnému plnohodnotnému uplatnění u PČR. Bez ní, se lze uplatnit pouze jak psal apep tj. ve skutečnosti se ani nejedná o výkon policejní práce(tak, jak si ho většina lidí představuje).

Jestli ji dodělat před nebo po přijetí je otázka. V každém případě se bez ní k té "více akční" práci nedostaneš.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu APEP 08:32:42 19. 11. 2020
default.png
Dobrý den, doporučuji si nejprve dodělat maturitu a pak nastoupit. Obě místa co jste zmínil jsou pouze o střežení, u ciziny opravdu cizinců na letišti, u pořádkové služby pravděpodobně někde na vrátnici nebo recepci, nic víc člověk bez maturity u PČR dělat nesmí. Je možné získat i placené volno na studium, ale nevím jak moc to teď podporují. To by bylo když vhodné se doptat personalisty.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio