Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

Jak časté jsou “akční” směny

Ahoj, zajímalo by mě jako člověka v civilu, kterého policejní práce velice zajímá a uvažuje o ní, jak jsou časté směny, ve kterých musíte použít donucovacích prostředků. O tasení zbraně, nebo nedejbože její další použití se tak obecně ví, že na to mockrát v dlouholeté kariéře policisty naštěstí nedojde. Spíš mi jde o použití hmatů a chvatů, nebo doslova nahánění neřádů po ulici. Chápu, že nejde přesně číslem říct kolikrát do měsíce se válíte po zemi se záporákem a nasazujete mu pouta. Spíš mě zajímá vaše reálná zkušenost jestli je to opravdu časté a řekněme skoro každodenní náplň řadového policisty, nebo se to stává zřídkakdy. Klidně kdyby jste napsali i oddělení, kterých se to týká, protože jiné to bude na PMJ a jiné zase na OOP. Děkuji.
SMARTIK :: Datum založení: 17. 12. 2020 :: celkem 23 komentářů

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu SMARTIK 20:45:31 27. 12. 2020
default.png
Je toho papírování opravdu tak hodně? Kdo se o tuto práci zajímá, tak tohle slyší pořád a rozhodně to nechci zlehčovat, jen si jako civil těžko dokážu představit co u policie znamená "hodně "papírování. V civilním zaměstnání se s byrokracií setkáváme taky a to poměrně dost, tak by mě zajímalo jak je to v porovnání s vámi. Může to někdo trochu blíže specifikovat? A co se děje v případě, že se něco "semele" ke konci směny a tak akorát stihnete dojet na oddělení? Počká papírování na později nebo je rázem z 12ti hodinové směny 16ka? Díky

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu BERTAS 16:23:15 27. 12. 2020
default.png
Až zjistíš, kolik je kolem všeho papírování, budeš rád za každou klidnou směnu s prstem v nose

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu SMARTIK 11:40:05 26. 12. 2020
default.png
Ty nekonečně dlouhé a nudné šichty taky znám z civilu, snad jen bez toho prstu :D :D díky

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu GUSTAV-ZELENY 09:10:07 26. 12. 2020
default.png
jak už tu bylo napsáno, pokud je polda u tzv. v uvozovkách "běžné uniformované policie", tak záleží jestli slouží v horní dolní, kde nejakčnější pohyb může být pomalý krouživý pohyb prstu v nosní dírce během nekonečně dlouhých nudných směn, ale pokud je třeba v krajském městě, tak tam to frčí a často nestíhá jeden zákrok za druhým a donucováky použije klidně skoro každou šichtu..

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu SMARTIK 12:32:24 25. 12. 2020
default.png
Super, děkuji za přispěvek, takže u dopravky je to z tohodle pohledu trochu klidnější. Někdo další by se podělil o zkušenosti?

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu SUI 07:59:17 25. 12. 2020
default.png
Hlavne zalezi na oddeleni. Ja na dopravce vytahnu max. radar :). Ale sme na baraku s prvosledema a ti donucovaky sem tam pouzijou, vetsinou nejaka domaci fackovacka apod. Ted je to dobre v tom, ze je vecer vse zavrene a je klid, hokej i fotbal bez divaku....

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu SMARTIK 07:39:46 23. 12. 2020
default.png
To je pravda, taky bude záležet o jak velké město jde apod. Zajímají mě postřehy policistů ve službě, vaše vlastní zkušenosti.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 1)
Poslat zprávu LAFREE 00:24:59 23. 12. 2020
default.png
Ono dost záleží zda jsi hlídka ve městě nebo někde zašitý na faře

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu SMARTIK 17:45:02 21. 12. 2020
default.png
Žádné akční směny alá policie v akci? :)

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio