Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

Cizinecká Policie - Praha Ruzyně

Ahoj. Přemýšlím dost vážně o Cizinecké Policii. Referent Cizinecké Policie na Ruzyni. Bude mi 32 let a jsem ve stádiu, kdy mě už nenaplňuje moje práce. Vždy mě Policie lákala. Chyba byla, že jsem jako mladý a blbý odešel z nástavbového studia. Dnes se mi otevírají možnosti, aspoň k Cizinecké Policii. Nejsem z Prahy, ale z Ml. Boleslavi. Musel bych tedy dojíždět. Můžete se prosím podělit jaká je směnnost? Mám rodinu s dvěma dětmi. Vím, že peníze nic moc, ale ta práce u sboru mě vždy lákala.
PETR88 :: Datum založení: 16. 03. 2021 :: celkem 19 komentářů

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu PETR88 07:44:08 18. 03. 2021
default.png
APEP [2021-03-17 10:40:40]: Personalistka mi vždy řekne, že dodělat si během služby maturitu nelze. Což mě celkem sere. A tajně jsem doufal, že hlídání cizinců to právě nebude. Chtěl bych být zkrátka na ulici...

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu MAYEROS 13:46:30 17. 03. 2021
default.png
32 není žádný věk, dodělat maturitu a hurá ke sboru. školu můžeš dodělat už i ve služebním poměru, takže pokud se nemůžeš dočkat tak hurá k personalistce, ta už ti řekne co a jak.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu APEP 10:40:40 17. 03. 2021
default.png
Ahoj,
jestli tomu dobře rozumím tak jsi pouze vyučen, že? Je ti jasné ale, že nastoupíš do nejnižší třídy a dokud si nedoděláš maturitu tak se nikam neposuneš. Takhle tam budeš akorát celou dobu střežit cizince v přijímacím středisku (nebo co to tam ti rotný dělají).

Ještě bych se zkusil obrátit na personálku KŘP pro střední čechy, jestli by nebylo nějaké místo blíž, přece jen jezdit až na Ruzyň by vyšlo docela draho.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio