Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

Služba v oblasti bydliště?

Ahoj, aktuálně se nacházím u konce procesu přijímacího řízeni a musím začít přemýšlet o tom kam přesně bych se chtěl zařadit. Sám mám jasno v tom, že chci na MOP/OOP, ale zajímalo by mě co si myslíte o službě přímo v místě bydliště? Tedy jaké nevýhody a výhody to nese. Samotného mě napadá výhoda místní znalosti, ale na druhou stranu mám trochu starost o to, že různé známosti v oblasti mohly být jak výhodou, tak nevýhodou (především kvůli propojení s osobním životem). Co si o tom tedy myslíte vy? Je zrovna dobrý nápad se nechat zařadit do místa bydliště, nebo je lepší si vybrat něco vedle? Předem děluji za odpovědi.
BAZANTUS :: Datum založení: 26. 03. 2021 :: celkem 5 komentářů

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu BAZANTUS 13:56:13 30. 03. 2021
default.png
AF13 [2021-03-30 10:52:06]: Jojo, to je právě moje hlavní obava. Co se ale týká fotek v uniformě, tak i lidé mimo sbor vědí že to mají povoleno pouze ,,Pejáci'' :D Teda takhle to alespoň vypadá na instagramu PČR. :D

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu AF13 10:52:06 30. 03. 2021
default.png
Celkově je problém, že nějaká bezpečnost policistů s jejich rodin mimo službu, je PČR úplně u zadku, mimo par specializovaných útvarů. Takže když bude sloužit tam co bydlíš, bude pro drban ještě jednodušší zjistit, kde bydlíš a kde parkuješ, nebo že máš na zahradě psa atd. A určitě ne každý tvůj klient, ti bude chtít za práci poděkovat. Tj. ideál sloužit někde jinde a trvalý pobyt mít taky jinde... a ideálně si na všechny sociální sítě nedávat foto v uniformě :-D

Souhlasím (+ 1)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu DEANWINCHESTER 22:56:20 29. 03. 2021
default.png
Podle mně je to spíš výhoda, ta místní znalost je obrovský plus, pokud to chápu správně tak si z města, takže šance že se potkáš s někým koho znáš sice je, ale ne moc vysoká, pokud teda nejsou tvoji známí a kámoši drbani :D.

Souhlasím (+ 1)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio