Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

Přestupek

Ahoj, někdy v druhé polovině roku 2017 jsem spáchal přestupek. Na konci května 2017 začal platit protikuřácký zákon a já jsem někdy chvilku potom byl přistižen hlídkou jak kouřím na autobusovém nádraží (kromě mě a kamaráda tam v okruhu 40m nikdo nebyl, ale na tom nesejde). Byla mi udělena pokuta ve výši 100kč a já ji uhradil rovnou na místě. Byla to prostě klukovina, mladická nerozvážnost, mě bylo 17 a v tu dobu jsem měl prostě všechno na háku, znáte to 17ti letej fakan co si myslí, že jemu všechno projde. Nicméně dnes jsem byl na přijímacím pohovoru a vzpomněl jsem si na to, takže jsem to ještě doplnil do dotazníku. Personalistka říkala, že přestupek musí být 5 let starý aby se člověk mohl ucházet o místo. 5 let to ještě není, ale já bych rád nastoupil k policii co nejdřív. Nejde to nějak udělat, například to odpracovat, nebo něco podobného? Děkuji za odpověď.
LISKA :: Datum založení: 14. 04. 2021 :: celkem 4 komentářů

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu AF13 19:58:42 15. 10. 2021
default.png
No, jsou to hlavy pomazané, některé personalistky.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu GHOST-COP 19:40:55 15. 10. 2021
default.png
Ahoj. Pět let je pravda. Od pravomocného uznání vinným z přestupku. Ale jsou na mysli (je to tak v zákoně) přestupky, které jsou v rozporu s požadavky na příslušníka. Tohle tam teda podle mě nespadá. Představ si tam ublížení na zdraví, neuposlechnutí výzvy úřední osoby, alkohol při řízení, krádež....

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu MAYEROS 16:50:18 15. 10. 2021
default.png
Zdravím, nepodstatné, vůbec se toho neboj.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu DANIELVINZENZ 21:19:27 14. 10. 2021
default.png
Ahoj, nevím jestli tady na to ještě narazíš. Nicméně - pochybuji že někoho bude zajímat téměř zanedbatelný přestupek spáchaný v době, kdy jsi byl nezletilý. Je možné, že se pletu. Ale přeci ti stokorunová pokuta nepokazí začátek kariéry. Určitě se bude možné nějak dohodnout s personalistou.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio