Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

Ukončení služebního poměru

Zdravím všechny, jsem na ZOPce asi 7 měsíců a za pár měsíců mám dělat závěrečný zkoušky. Chtěla bych ale skončit a nevím jestli když to ukončim ještě před zkouškami, jestli mi i tak běží dvouměsíční výpovědní lhůta a nebo jestli skončím "hned". A pokud by mi běžela dvouměsíční výpovědní lhůta jestli budu i tak dělat závěrečky nebo co se mnou budou dva měsíce dělat, když jsem jim jakoby k ničemu. Slyšela jsem, že se může služební poměr ukončit dohodou a to pak můžu jakoby odejít hned, ale zajímalo by mě, jestli když mi nabídnou ten odchod dohodou, jestli můžu odmítnout a nechat si normálně běžet dva měsíce. Vím, asi blbá otázka ale i tak předem děkuji za odpovědi.
VIKYMIR :: Datum založení: 03. 05. 2021 :: celkem 7 komentářů

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu APEP 08:46:15 04. 05. 2021
default.png
Taky zdravím, že jste si nevzpomněla ještě ve zkušební době tam se služební poměr zruší ze dne na den.
Jinak služební poměr končí dva měsíce po dni doručení žádosti o propuštění. Kratší dobu navrhujete vy, ale služební funkcionář jí nemusí vyhovět.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio