Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

CS - dohled na zpoplatněných komunikacích

Ahoj, jsem po VŠ (policejní akademie) a přemýšlím, kam dál. Rozhoduji se mezi policií a celní správou. Co jsem si pročítala různé diskuze, vyšla mi lépe celní správa. Zejména se mi líbí, že je i krátký kurz narozdíl od ZOP. Co jsem zjišťovala, tak nejbližší celní úřad od mého domova nabízí pouze referentku kontrol zpoplatněných komunikací na oddělení dohledu. Jde o 12-ti hodinové směny. Můžete mi někdo říct jak reálně služba probíhá, co je náplní? Jsem malá, hubená holka, je to pro mě vhodné? Není to spíše pro muže?:) Děkuji, L.
L :: Datum založení: 21. 05. 2021 :: celkem 9 komentářů

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu APEP 15:43:52 21. 05. 2021
default.png
Ahoj,
Ano jde o 12-hodinové směny, práce je jen o ježdění po dálnici a kontrol zda kamiony mají zaplacené mýto a osobáky dálniční známky, občas udělají i nějakou kontrolu v rámci pátrání po zboží ale to pak případně předávají ke zpracování na mobilní dohled.
Ale upozorňuji, že tady ti je VŠ úplně k ničemu a je zde maximálně 3. tarifní třída. Jako vstupní oddělení do CS je dobré ale pak asi budeš chtít spíš jinam, protože zde není žádný prostor pro postup.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio