Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

OHS - Cizina + dotaz

Zdravím, za pár měsíců mi končí čekací doba po 2 letech neúspěšnosti na psychotestech. Měl bych první dotaz, jak se na to dívají personalisti + psychologové, když jdete žádat po 2 o místo u PČR ??? ( nahlíží na předchozí vyjádření ? ) V případě, že bych se dostal k PČR, jsem chtěl nastoupit na cizinu, ale nedávno jsem se dozvěděl od známého o OHS. Co jsem tak pochopil, tak OHS jezdí čistě na volání 158 - je to čistě akčnější než u ciziny... můj dotaz je, jaká jsou v obou útvarech možnosti karierního růstu + platově. Něco jsem si dohledal a pročetl i poptal pár lidí. A u ciziny se čistě jezdí kontrolují se cizinci + eskorty a nějaká administrativa... U OHS by prý měla být minimální administrativa ( čiště furt v terénu ). U OHs prý veškeré pokuty navíc a přestupky jsou placeny ve formě premií, takže si můžete přijít na větší peníze ? V obou útvarech jsou docela podstavy, jak je to tam v případě, když by člověk chtěl přestoupit... Děkuji za odpovědi.
ARDIK :: Datum založení: 19. 06. 2021 :: celkem 5 komentářů

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu BEN 22:28:28 23. 06. 2021
default.png
Osobně bych se vyhl útvarům, kde jsou velké podstaty. Ty podstavy tam nejsou proto, že to tam je hrozně fajn

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu ARDIK 20:42:54 19. 06. 2021
default.png
HOMER [2021-06-19 20:24:01]: Díky moc :) za každou informaci budu rád :D

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu HOMER 20:24:01 19. 06. 2021
default.png
ARDIK [2021-06-19 16:56:42]: Ahoj, mám dojem, že dle gdpr se po 2 letech dokumenty v případě nepřijetí skartují, ale to nevím jistě.Jinak záleží na městě, kde chceš sloužit. V Praze je na OHS i dost procházek. Platově je to dle tabulek stejné, oboje základní útvar, rizikáč, karierně na cizině je to hodně specifické, a uplatnění bys tak našel hlavně na vyšších útvarech ciziny. Z OHS buď posup na obvod, nebo pro akčňáky spj. Snad stačí :D

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu ARDIK 16:56:42 19. 06. 2021
default.png
???

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio