Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

Očkování policistů proti Covidu

Já zírám, kam to došlo! Když policejní prezident přizná, že deset tisíc knedlíků v policejním munduru odmítá očkování a on ještě říká, že o ně nechce přijít! Twl kde to už jsem? Co je to za partičku blbě placených blbů? Za chvíli tam budou pastafariáni s cezanama na hlavách, které odmítnou sundat a on o ně nebude chtít přijít? Policista, který na není schopen stoprocentně pomoci, nemá u sboru vůbec co dělat. Pokud má PP problémy s jejich nakopáním do prdelí, hlásím se, ale co kopanec, to stovku. Přeci jenom to asi odnese čéška deset tisíc krát bodlem do zadele. Zavolám si takového kreténa na okradenou bábi a on mě ji zabije virem jakožto neočkovaný, co virus šíří silně více než očkovaný. To ji můžu rovnou rýpnout rýčem naštorc, než si volat takovou službu. Bože!
HAMMER :: Datum založení: 28. 11. 2021 :: celkem 48 komentářů

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu JOE 09:34:11 10. 12. 2021
Joe.jpg
SEKTA [2021-12-10 07:10:37]:

Očkování proti chřipce není povinné, protože chřipka není tak nakažlivá a nemá tak vysoký počet vážných průběhů a úmrtí jako Covid-19.
Já jsem chřipku zmiňoval z toho důvodu, že je podobná Covidu-19 v tom, že protilátky bohužel nevydrží tak dlouho jako u jiných očkování.
Očkování proti Covid-19 mimo jiné brání lépe šíření nákazy. To znamená, že očkovaný člověk šíří případnou nákazu daleko méně než člověk neočkovaný. A to je také ten důvod proč je dobré, aby se očkovali i mladí a zdraví jedinci.
Ano souhlasím, že covidový zápal plic je hrozba především pro starší a nemocné (komorbidita), ale znám celkem hodně zdravých, aktivně sportujících chlapů v mladém nebo středním věku, kteří měli vážný průběh Covid-19. A už dnes je známo, že u hodně lidí poměrně dlouho po prodělání Covid-19 přetrvávají různé zdravotní problémy.
Takže závěrem: žijeme ve společnosti, je mnoho věcí, které fungují tak, že když je dělá hodně jedinců, tak to má na tu společnost znatelný dopad. Podle toho čeho se to týká, je ten dopad buď pozitivní nebo negativní. Když bude ve společnosti hodně jedinců, kteří budou vyhazovat odpadky jenom do popelnic a odpadkových košů, tak dopad bude ten, že tady nebudeme mít bordel na ulicích. Když bude ve společnosti hodně očkovaných jedinců proti nějaké nemoci, tak tu nemoc rychleji a na delší dobu porazíme a bude to mít na ostatní aspekty života společnosti menší negativní dopad.
Ty nechápeš jediný důvod proč se nechat očkovat. Já zase nechápu proč se nenechat očkovat s ohledem na potřeby naší společnosti, které jsme všichni součástí.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu SEKTA 07:10:37 10. 12. 2021
Sekta.jpg
JOE [2021-12-10 06:29:49]:
Ještě jednu poznámku:
Spolupracujeme v rámci výkonu služby se záchranáři , lékaři, inspektory provozu kteří jsou v přímém výkonu a mají přehled o pacientech s CoVid positivnimi.
Většina těchto pacientů je polymorfnich, cukrovkari, lidé se špatným životním stylem, které by sestřelila a chřipka. Ano , u těchto lidi vidím smysl DOBROVOLNÉHO očkováni , neboť mají oprávněně strach o své zdraví a co by s nimi případná nákaza mohla udělat.
Ano ,jsou i výjimky u mladých,ale většinou je zde ještě nějaká další anamneza pacienta , která už se úplně ven nedostane , skryté srdeční vady , porucha autoimunitniho systému apod..i tak se ale tito lidé podle svého uvážení nechávají na chřipku očkovat dobrovolně, proto pořád nevidím smysl proč zdraví jedinci , kteří se o sobě starají po všech stránkách mají byt nuceni do očkováni.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu SEKTA 06:58:23 10. 12. 2021
Sekta.jpg
JOE [2021-12-10 06:29:49]:
A očkováni proti chřipce je povinne?A už jsme zase u toho, vis co mám na mysli:-)?Kdo ma strach ze bude mít těžký průběh a strach ze se nakazí chřipkou tak se nechá naockovat , dobrovolně!!!!

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu JOE 06:29:49 10. 12. 2021
Joe.jpg
SEKTA [2021-12-09 22:46:58]:

Já očkovaný jsem a u nás je očkováno kolem 90% stavu. Jen si dovolím pár poznámek. Nikdy nikdo nedeklaroval, že vakcíny na Covid-19 mají 100% účinnosti. Pohybuje se to kolem 85%. Proto se nakazí i očkovaný. Co ale platí určitě, že vakcína lépe brání přenosu a hlavně těžkému průběhu. To znamená, že do nemocnic se dostane o desítky procent méně lidí než kdyby se neočkovalo.
To je v této situaci hlavní přínos očkování a důvod proč by se mělo co nejvíce lidí očkovat.
Proti chřipce se očkuje sezónně a není s tím problém. U Covidu-19 bude možná potřebný podobný model očkování.
A musím znovu zopakovat jednu věc: Jiná očkování povinná jsou. To je prostě fakt a nikdo proti tomu (možná až na pár jednotlivců) neprotestuje.
Rozjela se nějaká podivná dezinformační kampaň, díky které lidi magoří a nechtějí se nechat očkovat a důsledkem je bohužel tento momentální stav.
Krásně to vyjádřila jedna hláška na internetu:
"Kdyby byl internet už před 60 lety, tak jsem zde stále s Vámi. Váš virus pravých neštovic."

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu SEKTA 22:46:58 09. 12. 2021
Sekta.jpg
Už jsem myslel že se tady tohle téma ani neobjeví :-)
Ale že zrovna od Hammera ,který nemá s policii vůbec nic společného a možná ani nikdy neměl to jsem úplně nečekal.
V čem my neočkovaní Vás očkované ohrožujeme, že se rozjela i už taková nenávist mezi kolegy ?Jsme testování mnohem více než VY očkování a pokud nám nevadilo , ze Vy jste se dobrovolně naockovali nechápu proč do toho tlačite nás. Byla to vaše svobodná vůle se nechat.
Absolutně nechápu jediný důvod proč bych se měl nechat očkovat , celý život sportuji , skoro nemarodim už jsem byl několikrát v kontaktu s CoVid positivnim a doposud jsem se nenakazil. Pokud se někdo cítí ohrožen ať se naočkuje, ale co je to za kecy, že to bude povinné. To že už jdou i policajti jako kolegové proti sobě tak to je vrchol jak se společnost rozdělila, opravdu smutné.
Někdo (ghost-cop)tu zmiňoval ze se spojil celý vědecký svět na výrobu této látky , nepíšu vakcíny a to záměrně (nesplňuje podmínky vakcíny , protože i přes její aplikaci dochází k nákaze, což by u vakcíny nemělo ) ale vždyť jen u nás je tisíc odborníků a tisíc názorů, tak aby potom z toho nebyli všichni zmatení a proto tolik nedůvěry v tohle vše.
U nás na útvaru polovina očko polovina ne, nikdo nikoho neřeším navzájem respektujeme svoje rozhodnutí!!! Teď se dva očko nakazili a nikdo jiný , tak o co jde ???A upřímně ve vážných stavech končí i očkováni.
Chápu ,že celá tahle situace je napalici a všem z toho hrabe ,ale to co se děje okolo toho je vážně neúnosné , a to co se připravuje, chystá a chtějí schválit tak to je z mého pohledu úplně vrchol :-(.
Jak tohle dopadne ukáže až čas , každopádně už teď to vede k destabilizaci kolektivu u PČR kdy jedni prosazují to a druzí zase tohle , prostor ke kompromisu žádný!!At se Vám daří všem bez ohledu zda jste nebo nejste OČKOVÁNI

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu SERY 13:01:18 09. 12. 2021
default.png
Já zírám co má podle Hammera společné neočkovaný policista a schopnost pomoci. Tu okradenou bábi spíš nakazí očkovaný policista, neočkovaní se totiž v práci testují. A většina těch policistů, kteří nejsou očkováni nemoc prodělali a jsou daleko víc chráněni před nákazou. A pokud kolem sebe, včetně rodiny vidím vedlejší následky MRNA vakcíny ta proč bych se já se změřenými protilátkami a buněčnou imunitou , asi riskoval nechat touto vakcínou očkovat? Až přijdou vakcíny klasického typu, tak klidně. Nehledě na vyhlášku, kterou chtějí vydat a která je v několika rozporech se Zákonem o zdraví. Takže buď stihne dojít klasická vakcína, nebo se nechám s výsluhou propustit( 25 let) a budu se s Policií soudit, protože jestli nezmění zákon o veřejném zdraví, tak mám velikou šanci to vyhrát. Právníky už mám zajištěný zdarma.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu GHOST-COP 15:48:33 08. 12. 2021
default.png
DYRUP [2021-12-08 15:13:58]: Díky. Chceš po mě ale odkaz na něco, co jsi mi sám vložil do úst.

Souhlasím (+ 1)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu DYRUP 15:13:58 08. 12. 2021
default.png
GHOST-COP [2021-12-08 11:13:58]:

jen poznatek k
"který je silně příbuzný s viry SARS a MERS, na nichž se hluboce pracovalo v relativně nedávné době"



Výzkum vakcín na lidské koronaviry způsobující onemocnění SARS (těžký akutní respirační syndrom) nebo MERS (respirační syndrom středního východu) probíhá již nějakou dobu. Např. výzkum publikovaný v roce 2003 v lékařském odborném časopise The Lancet přišel s výsledky týkajícími se adenovirové (vektorové) vakcíny. Ta u opic vyvolala imunitní reakci specifickou pro SARS-CoV „a je příslibem vývoje ochranné vakcíny proti původci SARS“. Co se týče onemocnění MERS, výzkum z roku 2014 ukázal, že adenovirové vakcíny mohou u myší vyvolat imunitní reakci protilátek typických pro MERS-CoV. Přes všechny fáze klinických studií až ke schválení vakcíny pro použití u lidí se však žádná z vakcín proti SARS (.pdf) ani MERS (.pdf) nikdy nedostala.

Státní zdravotní ústav popisuje mRNA jako „nosič informace s pokynem pro diferencované buňky svalové, kožní a specializované imunitní buňky (dendritické), aby vyrobily kousek ‚spike proteinu’, který je jedinečný pro SARS-CoV-2“ (.pdf, str. 1). Ohledně vakcín na bázi mRNA dodejme, že se jim vědci věnují přes 30 let (.pdf, str. 1). V roce 1990 (.pdf, str. 261) byla podána mRNA do svalu myší, u kterých pak byla detekována (.pdf) produkce proteinů. Technologie mRNA u vakcín proti koronavirům nicméně až do roku 2020 nebyla příliš prozkoumaná, jako výjimku zmiňme jedinou vakcínu (.pdf, str. 3) proti onemocnění MERS, která se nikdy nedostala do klinické fáze výzkumu. mRNA vakcíny však byly testovány například u viru Zika, HIV nebo chřipky.

Kde, že se mRNA tak usilovně testovala na coronaviry?
Prosím o odkaz.
Děkuji

Souhlasím (+ 1)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu DYRUP 15:13:57 08. 12. 2021
default.png
GHOST-COP [2021-12-08 11:13:58]:

jen poznatek k
"který je silně příbuzný s viry SARS a MERS, na nichž se hluboce pracovalo v relativně nedávné době"



Výzkum vakcín na lidské koronaviry způsobující onemocnění SARS (těžký akutní respirační syndrom) nebo MERS (respirační syndrom středního východu) probíhá již nějakou dobu. Např. výzkum publikovaný v roce 2003 v lékařském odborném časopise The Lancet přišel s výsledky týkajícími se adenovirové (vektorové) vakcíny. Ta u opic vyvolala imunitní reakci specifickou pro SARS-CoV „a je příslibem vývoje ochranné vakcíny proti původci SARS“. Co se týče onemocnění MERS, výzkum z roku 2014 ukázal, že adenovirové vakcíny mohou u myší vyvolat imunitní reakci protilátek typických pro MERS-CoV. Přes všechny fáze klinických studií až ke schválení vakcíny pro použití u lidí se však žádná z vakcín proti SARS (.pdf) ani MERS (.pdf) nikdy nedostala.

Státní zdravotní ústav popisuje mRNA jako „nosič informace s pokynem pro diferencované buňky svalové, kožní a specializované imunitní buňky (dendritické), aby vyrobily kousek ‚spike proteinu’, který je jedinečný pro SARS-CoV-2“ (.pdf, str. 1). Ohledně vakcín na bázi mRNA dodejme, že se jim vědci věnují přes 30 let (.pdf, str. 1). V roce 1990 (.pdf, str. 261) byla podána mRNA do svalu myší, u kterých pak byla detekována (.pdf) produkce proteinů. Technologie mRNA u vakcín proti koronavirům nicméně až do roku 2020 nebyla příliš prozkoumaná, jako výjimku zmiňme jedinou vakcínu (.pdf, str. 3) proti onemocnění MERS, která se nikdy nedostala do klinické fáze výzkumu. mRNA vakcíny však byly testovány například u viru Zika, HIV nebo chřipky.

Kde, že se mRNA tak usilovně testovala na coronaviry?
Prosím o odkaz.
Děkuji

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu GHOST-COP 11:13:58 08. 12. 2021
default.png
Teď váhám, zda není Hammerův příspěvek ironie.

Každopádně antivaxeři (ti extrémní) a milovníci konspiračních teorií nemají u sborů co dělat. A že já jich kolem sebe zrovna mám dost.

Rozumím tomu, že někdo nechce vakcínu "zatím" a třeba si chce tři roky počkat. Ale když se celý vědecký svět spojí a vyrobí takto rychle vakcínu na virus, který je silně příbuzný s viry SARS a MERS, na nichž se hluboce pracovalo v relativně nedávné době, a pak se to spojí s message (RNA/DNA) metodami, které mají taky asi 20 nebo 30 let starou historii z jiných medicínských postupů, tak z toho strach nemám. Navíc znám osobně i lidi ze špičkového vědeckého pracoviště, kteří se očkují, takže kdyby to bylo kdo ví jak rizikové, tak zrovna oni by to věděli a neočkovali by se.

Jinak můj pohled na povinné očkování je dvojaký. Pořád ještě nejsem pro povinnou plošnou vakcinaci (v rámci celého dospělého obyvatelstva). S takovým rozhodnutím bych v tuhle chvíli já osobně na základě svých chabých znalostí počkal. Zároveň jsme vojensky řízené organizace, tak když nám to v práci nařídí, tak se očkujme nebo běžme do zazadele
Není to přece totéž, jako by nám řekli "Skákejte z oken!"

I my očkování můžeme roznášet virus. Ale už s blbou rouškou a dbalý na hygienu (kašlejte si ne do dlaně ale třeba do loktu z vnitřní části, a pánové, zkuste si někdy mýt ruce kvůli spoustě jiných virů třeba i po záchodě, i když to celý život neděláte) dost omezeně. Možná roznášíme (jak to teď říkají statistiky???) méně než neočkovaní, ale násobně snižujeme možnost těžkého průběhu při vlastním onemocnění, to zaprvé. Za druhé tím zvyšujeme šanci, že si na JIP místo nás může lehnout někdo jiný a že se třeba nebudou odkládat všemožné operace v takové míře, jako se to děje.

Očkování obecně vzato je nedoceněno a je chyba, že se kdysi za objev neudělila Nobelovka.

Souhlasím (+ 1)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio