Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu JOE 06:17:04 09. 02. 2022
Joe.jpg
Zpět k původnímu dotazu.
Pokud vím, tak policejní škola v Brně má hodně zrekonstruovaných pokojů a společné kuchyňky jsou taky na solidní úrovni. Měl by tam být vařič, mikrovlnka, rychlovarná konvice, 2 velké lednice. Menší místo na přípravu jídla by mělo být i na pokojích.
Rozhodně jsou tam dle mého názoru lepší podmínky než v Praze.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu ONDRA_FITNESS 13:54:24 03. 02. 2022
default.png
CODY [2022-02-02 15:02:50]:

A ty mě znáš? Já nemám žádné soutěžní ambice. Podle nicku ondra_fitness s prominutím nevíš absolutně nic! Můj fitness styl je nastavený tak, abych pokud možno (samozřejmě ne se 100% jistotou) mohl v životě fungovat psychicky/fyzicky pokud možno co nejdéle. Nejedu žádnou soutěžní přípravu v rámci cvičení, nicméně si ale dávám pozor na to, co konzumuji, protože to se pochopitelně pak odráží na zdravotním stavu, psychické/fyzické výkonosti atd. Navíc i u PČR jsou útvary (např. SPJ), kde člověk musí mít kondičku, sílu.

Píšeš o fungování v rámci zákona o PČR (potažmo služebního zákona) - no a v čem je problém? Já s tím problém nemám. Já se bavím o volnu - mimoslužebním čase, které je moje vlastní a zde si mohu dělat co chci. To, že půjdu do služby, když to bude nutné, to je samozřejmě jasné. Já budu mít zaměstnání (útvar) deset minut od baráku, což je pochopitelně dobré z hlediska ušetření času (místo dojíždění).

Kurz instruktora fitness i poradce ve výživě mám. A ve volném čase se tomu chci věnovat. Až nastoupím ofiko do výkonu u PČR. Když to nepůjde skloubit, tak to nepůjde. Nicméně dokud to nevyzkouším, tak nebudu dělat předčasné závěry.


Souhlasím (+ 1)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu HAFHAF 00:15:57 03. 02. 2022
default.png
Nechápu, co by komu u policie bránilo, jíst si svoje jídlo? Navíc na ZOP, kde je na jídlo předem určeny čas. Opravdu není povinností policisty žrát k snídani koblihy a k obědu to, co jídelna uvařila. Kuchyňky jsou u PČR všude k dispozici a co si tam člověk uvaří, nebo ohřeje, je jen jeho věc. Samotný program na ZOP končí většinou dávno před 15 hodinou a pak si člověk muže dělat co chce … klidně jít domů nebo si vařit kuřecí s rýží :-)

Souhlasím (+ 2)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu CODY 15:02:50 02. 02. 2022
Cody.jpg
Už si nevybavim jak to bylo na zopce s povinností odebrat stravu a teoreticky to možná jde o pauze na jídlo mít svoji krabičku ke konzumaci a také pokud někdo bydlí např.v praze a jde na zop do prahy tak tam samozřejmě nemusí trávit čas po zaměstnání a v 16:00 může opustit areál ( neplati vždy, jsou i odpolední zaměstnání, noční střelby atd....).
Jak píše Sui, ale na to si musíš zřejmě toho jak píšeš přijít sám, nastupuje s do ozbrojeného sboru kde si musíš plnit a fungovat dle nadřízeného a zákona o PČR, není to civilní zaměstnání.
S Vasila Ducara např. si opravdu nemůžeš brát příklad to je kapka v moři.
Pokud chceš být fitnessak udělej si trenérský kurz pokud ho ještě nemáš pracuj na své formě, trenuj lidí, nech se zaměstnat na recepci v posilovně,dávej fotky na instagram, jezdí po soutěžích.
Pokud chceš být policajt/ voják tak hodně štěstí, ale moc bych na to nesázeli že se ti bude dařit ( takových už totiž bylo....).
Možná, možná jako hasič při 24 h směnách pravidelně naplánovaných po celý rok+ benefit tělocvik v rámci pracovní doby, ale i zde je riziko že bude hořet a po 20 min treningu jdeš okamžitě na 8 h do terénu bez možnosti se najíst.atd.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu FREEDOM 12:14:23 02. 02. 2022
default.png
GABGAB [2022-01-27 14:05:44]: Zdarec já až červen Jihlava, sem nato zvědav :D

Souhlasím (+ 1)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu SUI 12:00:41 02. 02. 2022
default.png
Tak ono kdyz mas sichtu, tezko muzes mit trenink nebo zapas.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu ONDRA_FITNESS 20:52:33 01. 02. 2022
default.png
CODY [2022-02-01 15:45:50]:

Ona je na ZOPce povinná strava, kterou tam servírují? A nebo se zeptám - ono je povinné tam nutně využívat ubytování?

Pardon, ale to je opravdu čistě moje věc, co já budu jíst. Stejně tak jako v lednu v Sadské - kde si více méně každý stěžoval na jídlo, které tam vařili.

Píšeš: "Sport a policista/voják nejde na kvalitní úrovni skloubit." ----- To by mě zajímaly ty konkrétní důvody. Jako že nebudu mít čas? To je snad věcí vedení, přístupu k práci, vzdálenosti od zaměstnání (dojíždění) a i priorit v mimoslužebním čase. Nejde to paušalizovat.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu CODY 15:45:50 01. 02. 2022
Cody.jpg
Mám svojí stravu.
:-D
Tak to máš smůlu, sbor není zvědavý na nějaké narcistické sobce kteří v honbě za formou serou všechny okolo. Na škole obzvláště.
Po škole na útvaru už nějakým způsobem krabickovat jde ale tak na cca 75% zájem služby je nadřazen tomu že máš zrovna glykemicke okno a "potřebuješ se čistě nažrat".
Sport a policista/voják nejde na kvalitní úrovni skloubit. ( Těch několik známých tváří je PR a mají podmínky které řadový policista nemá, u AČR je Dukla která sdružuje sportovce ale jde o konkrétní sporty).

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu ONDRA_FITNESS 11:51:03 29. 01. 2022
default.png
Já nejspíš taky Brno. Ví někdo jak je to tam s možností využití kuchyňky? Co tam všechno je k dispozici apod. Mám svojí stravu.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 1)
Poslat zprávu NIUTN 09:28:51 28. 01. 2022
default.png
Ahoj, já budu nastupovat v březnu do Brna na školu :)

Souhlasím (+ 1)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio