Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

Průběh VŘ k CS

Zdravím, jak plynulé je VŘ k CS? Měsíc jsem čekala na psychotesty, hned druhý den mě pozvali na fyzické, na ty jsem čekala další měsíc. Teď už to je týden od fyzických a nikdo se ještě neozval. Kdy to začne být divné, že se nikdo neozývá? Komunikace mi přišla taková příjemně plynulá, i když tam byly dlouhé čekací termíny a teď je ticho a mě to znervózňuje. :D Na CS píšou, že VŘ trvá 2-3 měsíce, je ten závěr pak rychlejší, nebo? Dík za info.
PAVOD :: Datum založení: 03. 05. 2022 :: celkem 13 komentářů

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu KAVITTA 10:59:27 04. 05. 2022
default.png
Dobrý den, sice Vám nepomůžu s odpovědí na Vaší otázku, ale já bych na Vás měla prosbu :) Mám teď v květnu termín psychotestů a snažím se na ně nějak připravit i když nevím, zda to úplně lze. Chtěla jsem se Vás zeptat a poprosit, zda byste mohla prozradit co tam cca bylo, jaký byl průběh a zda tam byla i nějaká matematika? A pokud byste měla radu jak nebo kde se na ně připravit byla byste moc hodná. Fórum zde jsem pročetla, ale nikdo sem zatím v tomto roce nepsal, slyšela jsem něco o tom, že se ty testy snad měnily.. A docela jste mě vyděsila, že Vás pozvali hned druhý den na fyzické testy, to je fofr. Každopádně Vám držím palce a věřím, že i když jim to trvá, vše Vám dobře dopadne a budete přijatá :) Moc děkuji.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio