Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

VŠ pro policisty

Chci se zeptat jakou vysokou školu nejčastěji studují policisté, aby si dodělali titul ? Nebo jinak, nevíte o nějaké hodně lehké VŠ, na 3 roky ,titul Bc., kde se nedělají scio testy, ale jen nějaký všeobecný přehled, nebo vůbec žádné příjmačky. Poraďte , nejlépe na Moravě. díky
LUCKA123 :: Datum založení: 15. 08. 2009 :: celkem 3 komentářů

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu OUT 21:34:18 15. 08. 2009
Out.jpg
Příjímací řízení na PA je oproti jinejm školám dost primitivní. A pokud se hlásíš jako policista tak máš skoro jistý že se dostaneš. Momentálně se totiž moc nedařilo zaplňovat ročníky, poslední dva roky. A celkově když se budeš trošku snažit tak tu školu dáš. Viděl sem lidi co ji vystudovali a klidně mě tu kamenujte, ale jak je znám tak na jiný normální státní vysoké škole by nevydrželi ani semestr. V mnoha případech se tam nad policistama slitovávaj, neříkám že vždycky, ale to by si musel bejt jo eso aby tě fakt vyrazili. Z PČR znám asi cca. 8 lidí co jí mají vystudovanou a nikoho nevyrazili, ani oni sami neříkali nikdy že by nějakýho jejich kolegu vyrazili. Jen 2 snad opakovali ročníky.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu LIN 18:57:50 15. 08. 2009
default.png
No tak k PACR. Muzu Ti ji Hassliku jako skolu pro policistu doporucit. Na prijimaci rizeni idealne kup vypracovavane otazky ze stranek pacr.cz a hlavne prirucku k testu z anglictiny. Je to sice jiz par let, ale system by mel byt stejny. Pozor, nove otazky vychazi vzdy pred prijimacim rizenim tesne, cili cely okruh otazek neni znam. Kostra je vsak v prubehu let nemenna. K tomu jazyku. Kdyz projdes cely ten material, mel bys to udelat. Ber to ale kazdopadne tak, ze pocet zadatelu policistu je obvykle stejny ci lehce vyssi nez pocet prijatych policistu, takze by ses mel dostat. Projdi si stranky polac.cz a podivej kolik bylo zadatelu a z toho kolik prijali. Druha vec je studium pri praci. Nevim jestli dostanes dohodu, to si zkus domluvit, studium ve volnem case je narocne. No a co se tyce jinych skol, nevim, kolegove delaji ruzne svindlkurzy ci VOSky po Praze a tam je to spis o financich.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu HASSLIK 18:31:32 15. 08. 2009
default.png
Taky bych chtěl poradit nějakou školu.Přemýšlim o Policejní vysoké škole.Ale prý je dost těžká, hlavně přijímací řízení, je tam těžký jazyk.Chtěl bych nějaký rady o VŠ v Praze.Díky.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio