Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

návrh na přezkoumání závěru psychologa

Zdravím chtěl jsme se informovat kdo má zkušenosti s odvoláním u psychologa jak mu to dopadlo jestli uspěl nebo ne. Ale hlavně bych potřeboval radu jestli je k návrhu na podání nějaký formulář nebo něco podle čeho se to musí řídit a popřípadě kde si ho mám vyzvednout nebo stáhnout díkec.
STEFACEK :: Datum založení: 15. 08. 2009 :: celkem 51 komentářů

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu MRNE10 14:08:16 10. 09. 2014
Když nechce podat odvolání, tak proc to resite za nej? :-)

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu EVABAKALIKOVA-SEZNAM-CZ 10:44:15 10. 09. 2014
default.png
Syn psychotesty udělal,vyhořel až u pohovoru,prý nejdříve cítí,až pak koná.Potřebují tam určitě tvrdší hochy.Mohl by podat návrh na přezkoumání výsledků do Prahy,to podat nechce,takže není osobnostně způsobilý.Také si nejsem jistá,zda by to odvolání k něčemu bylo.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu Z-D 20:12:12 10. 06. 2010
default.png
DD, jedine co vim tak u PČR je čekající doba 2r. a u MP je 1r.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu JASVA 21:51:05 19. 02. 2010
default.png
Dobrý den, to jsem teďkom z toho nějaký zmatený, jaká je tedy čekací doba do druhých psychotestů, tedy minimální do možnosti konat další. Díky za osvětu. Mějte se. JV

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu LUKAS-HEINZ2 14:06:43 15. 02. 2010
Lukas Heinz.jpg
Přítelkyně se hlásila k Policii. Neudělala psychotesty a psycholog ji dal distanc na rok. Odvolala se u hlavního psychologa na PP. Ten ji sdělil termín schůzku. V té době se ovšem musela hlásit na úřadu práce v rodném městě. omluvila se telefonicky. Nicméně přesto ji bylo sdělono, že ji na práci u Policie ČR asi zas až tak nezáleží, když bez omluvy nepřišla. Telefonický vzkaz na sekretariát tedy zřejmě nebyl předán hlavnímu psychologovi. Nicméně výsledek byl prodloužený distanc na 2 roky.

Pokud tedy nemáte uříznutou hlavu, doporučuji se na smluvenou schůzku s hlavním psychologem dostavit ať to stojí co to stojí.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu PETKA 11:16:22 15. 02. 2010
default.png
JOJO [2010-02-14 21:17:13]:

Přiznávám se, že jsem testy na poprvé neudělala, s tím, že jsem to ale mohla zkusit znovu za rok, což jsem udělala a teď už jen čekám na povolávací rozkaz.
Co se týče odvolání - nemá to cenu. Obzvláště teď, když je nábor pozastaven.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu JOJO 21:17:13 14. 02. 2010
default.png
Dobrý den, chtěl bych se zeptat, zda by mi někdo z vás nedokázal pomoci sestavit odvolání na psychotesty i když mi nepřijde moc reálné uspět u odvolání.A další věc zda je zde někdo kdo neudělal na poprvé psychotesty a zkoušel je podruhé ( po dvou letech) a prošel, případně v kolika letech je zkoušel podruhé.předem děkuji za odpovědi

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu BOB52 18:02:40 25. 11. 2009
default.png
Ty testy nejsou o inteligenci, i když s IQ bublajícího bahna by člověka asi nepustili. Jde o to, aby dotyčný nebyl moc hodný nebo naopak moc agresivní. Aby byl emocionálně vyrovnaný a nechytil nerva jen když mu někdo odmítně cokoliv říct. A pochopitelně aby neměl sklon ke lhaní, proto tam jsou otázky položeny několikrát a různou formou. Aby nebyl rasista a aby měl respekt k autoritě.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu JARTY 15:39:45 25. 11. 2009
default.png
Osobně si myslím, že každý kdo je trošku inteligentní, tak ty testy musí udělat. Jistě záleží na pohledu psychologa, ale pokud mu neřekneš, že jdeš k policii kvůli poutům a pendreku ( jako moje kamarádka ), tak pohovorem projdeš jak nic. A co se testů týká, tak nevím jak ostatní, ale i přestože jsem se řídil svým názorem, tak u většin otázek je jasný, co chtějí slyšet. A pokud se člověk nad tím trošku zamyslí a vyplní to podle toho, jak by měl policista odpovídat, tak by neměl být problém.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu TINAMA 14:31:59 25. 11. 2009
default.png
Jo to nevím, blbý máš to, že je nábor pozastavenej, takže už to nikdo moc řešit asi nebude. Psychologie je krásná věda, ale je to divadlo, jako každej nepotřebnej obor, ovšem psychologové se umějí prodat (narozdíl od historiků, kulturních antropologů) a spousta lidí na to taky dojede. Přeci jen to jen celé postavené na nesmyslném koeficientu IQ a subjektivním názoru psychologa. Trochu se taky koukni na pravidla českého jazyka - čárky mezi větami, může se stát, že i tenhle nedostatek může hrát svou roli, při tvém posuzování.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio