Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

Proboha

To stojí za to Většina z Vás by se opravdu v civilu neuživila a moc dobře to víte. Pane Langer zařídit strop výsluh a snížit platy. http://www.novinky.cz/krimi/176399-instruktaz-hodoninskych-polic istu-byla-plna-vulgarit-sef-se-omluvil.html
KOS :: Datum založení: 16. 08. 2009 :: celkem 4 komentářů

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu HANTA 01:39:50 17. 08. 2009
default.png
Leeuweriku. Sakra tenhle nick se píše dobře :-)))

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu LEEUWERIK 20:41:30 16. 08. 2009
default.png
Myslím, že ignorace takových vláken bude nejlepším řešením. Proč přilévat někomu olej do ohně....

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu DMA22 16:31:28 16. 08. 2009
dma22.jpg
Přesně tak souhlasím s lin, začíná se tu objevovat nějak moc vláken, které jsou patrně od lidí, kteří se k Polici z nějakého důvodu nedostali, protože jinak by jim do toho nic nebylo. Kromě toho pán je asi znalec, že se dovolává na Langera :)

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu LIN 10:45:46 16. 08. 2009
default.png
Ja nejak postradam logiku ci smysl novych vlaken teto diskuse v poslednich dnech. Ze by nejak odveta za zatceni a obvineni zharskych dacanu? Pockejte si na soud mladezi, ten jediny snad urcuje vinu ne? Nechapu ty vase trapne vykriky do tmy, bezduche gramaticky nespravne zvasty. Navrhuji abyste si vytvoril (vytvorili) jedno vlakno a do toho muzete psat ty vase zajimave prispevky a nebudete tapetovat prostor techto stranek.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio