Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

Novice_PMJ

Dobrý den všem - měl bych na vás pár otázek a věřím, že mi budete schopni odpovědět, protože jste právě z řad PCR. V současné době pracuji u ČSA, práce mne baví, peníze na průměrné úrovni ČR, ale jaksi situace uvnitř firmy není dobrá a zřejmě v nejbližší době nebude lépe, takže dojde k razantnímu propouštění. Vzhledem k tomu, že mám smouvu na dobu určitou 1. rok (běžná praxe u nově příchozích do ČSA), čekám, že půjdu v první nebo druhé linii z kola ven. Proto koukám po jiných možnostech uplatnění. O práci u policie jsem uvažoval častokrát, ale nakonec jsem nikdy "nevstoupil" Ale k věci - rád bych se teď dostal právě k PMJ Praha, proto bych vás chtěl požádat o radu, jakým způsobem se o to pokusit nebo to ovlivnit, abych opravdu byl tam, kde být chci. Také by mě zajímal váš názor na nově příchozí (nezkušené). Věřím, že to nebude lehké, na druhou stranu jsem přesvědčen, že se dokážu v relativně rychlé době dost věcí naučit a přizpůsobit se. Budu vděčný, za každou radu (na koho se obrátit, případně kdy začít řešit konkrétní služební zařazení). Již jsem kontaktovat "náborové centrum Praha", kdy se mi ozvali zpět a zaslali mi "papíry" k vyplnění. Během několika dnů tedy dorazí. Pouze pro informaci uvádím, že mi je 24 let, VŠ (ale bohužel nevyužitelný obor u Policie), bydliště: Středočeský kraj..........všem díky za cenné rady a mnoho zdaru!
FORINSTANCE :: Datum založení: 16. 08. 2009 :: celkem 2 komentářů

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu OUT 07:34:27 17. 08. 2009
Out.jpg
Je však otázkou jestli je příhodná doba co se týče náboru nových lidí k PČR. Pročti si tu diskuse, řešilo se to tu mockrát. Ale možná že nějakym bočním vstupem ke kriminálce by to ještě rychle šlo, protože se obávám že když půjdeš klasicky za náborářem a budeš chtít k PMJ tak ti momentálně asi řekne že jsou nebo rychle budou stop stavy.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu HASSLIK 06:12:35 17. 08. 2009
default.png
byt tebou bych se hlasil na kriminálku.s vysokou skolou ma ssanci ze te hned vezmou.a plat vetsi.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio