Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

Jak napsat důvod při odvolání psychotestů

Zdravím chci podat návrh na přezkoumání psychologa a když napíšu návrh bez důvodu tak mě to přijde špatný.Chtěl bych vás poprosit jestli by jste mě neporadili jak to napsat. Moje psychotesty probýhali tak ,že jsem tam byl jen asi dvě hodiny a pak to semnou ukončili z toho důvodu, že jsem měl malej počet při iq testu. Už jsme to tu rozebíral, někteří mě radí, že to nemá cenu někteří mě povzbuzují, že za to nic nedám a jsme toho názoru taky. A chtěl bych od vás radu, jak to tam napsat. Návrh chci podat, protože mě štve, že jsem neudělal všechny zkoušky. Po prvním testu, kde mě bylo sděleno, že mám slabiny v čj jinak, že matematika a prostorové vidění bylo prý dobré. Vím, že na jednu stranu, když jsem neúspěšnej hned na začátku, tak je zbytečné v tom pokračovat, ale odvolání chci podat, protože nebyla prozkoumána moje psychycká stránka. A chtěl bych vás poprosit o radu jak to napsat abych měl aspon trošku šanci na odvolání. Budu vděčen za každou radu.
STEFACEK :: Datum založení: 17. 08. 2009 :: celkem 7 komentářů

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu FIBER 14:53:37 18. 08. 2009
default.png
Jinak ještě jedna věc. Četl jsem, že ti vadí, že i když se test jmenuje "psychický", k testům o psychice jsi se ani nedostal. U nás se to celé jmenovalo "Psycho-technický test". Určitě i u vás to tak bylo :-)

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu PAVEL-J-BILY 13:17:39 18. 08. 2009
Pavel J. Bílý.jpg
Po shlédnutí tvého nedlouhého písemného projevu ti mohu poradit jediné - vykašli se na odvolání a raději na sobě trochu zapracuj. To, co ti radí "Out", je dobrá rada - čtení (ne Blesků apod.;-)) určitě pomáhá se slohem, pravopisem - tedy jazykem obecně - pomáhá rozvíjet slovní zásobu a vyjadřovací schopnosti. Tohle všechno (samozřejmě nejen tohle) potřebuje policista měrou vrchovatou, pokud nechce být lidem pro smích. Pokud jsi vypadl po IQ testu, pak nevím, jak bys chtěl to odvolání zdůvodnit - tohle je totiž sám o sobě dostatečný důvod pro to, aby s tebou dál nemrhali svým časem a státními penězi. Takže rozum do hrsti a příště třeba i hodně štěstí...

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu BEN 12:38:03 18. 08. 2009
default.png
na druhou stranu sám dost dobře nechápu jak někteří nově nastoupivší kolegové mohli projít psychotesty!!! Další věc, ale to je opravdu minimum jsou kolegové, kteří mají tatínka na správném místě:-(

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu OUT 09:08:36 18. 08. 2009
Out.jpg
Hele, řeknu to narovinu. Prostě se smiř, že na to momentálně po psychický stránce nemáš a neřeš tady nějaký odvolávání. To tady řešilo už tolik lidí a nikdy sem neslyšel že by někoho nechali projít psychotestama na odvolání. Já vim, je to zklamání, ale holt každej to povolání dělat nemůže. Za dva roky to zkus třeba znova, člověk za dva roky může trošku víc dospět (předpokládám že si mlaďas) a mezitím piluj to čtení z knih jak ti tady někdo radil, to opravdu pomáhá. Já jsem od mala četl mraky knižek a s pravopisem a češtinou obecně jsem i díku tomu nikdy problém neměl. Ale zase mě nejde moc matika, každej sme holt nějakej.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu PAIKI 08:47:47 18. 08. 2009
default.png
Z IQ test dostáváš body a pak dostáváš body za druhou část testu zvlášt a musíš mít min. počet bodů v součtu, takže i kdyby si měl druhý test na 100%, tak by si neprošel, protože by Ti chyběly body z IQ testu :-) TAkže Ti vlastně ušetřili další hodinové trápení .-) Takhle je to všude, takže odvoláná nemá cenu :-)

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu X502 00:11:55 18. 08. 2009
default.png
Já když jsem dělal psychotesty, tak si vybírali každej papír a postupně chodila psycholožka a posílala domu... Nepříde mi na tom nic špatnýho, jelikož na ty způsobilí uchazeče má potom psycholožka víc času. Nechápu proč by měla pak hodinu komplexně řešit celej test s někym kdo neudělal už na začátku.... zbytečnost

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu FIBER 23:11:12 17. 08. 2009
default.png
No a co když tě odmítnou s tím, že i kdyby tě to nechali dodělat, stejnak by jsi neprošel, takže nemá cenu nic zkracovat nebo pozměňovat. A dle mě to tak i bude. Je to jako by jsi se v pátý třídě vymlouval, že tě nechali propadnout, když ti vlastně vůbec nedali šanci ukázat, jak jsi dobrý v osmé třídě.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio