Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

Přijímací řízení?

Zdravim. Chci se zeptat na průběh přijímacího řízení - mám hotové všechny testy, cca po měsíci se mi ozvala náborářka že si ověřuje jestli mám ještě pořád zájem o práci u PČR a kdy bych chtěl nastoupit. Nic víc... jen že se do konce týdne ozve s dalšíma věcma. Samozřejmě se neozvala :) Hned další týden jsem jí volal a řekla mi že mi příde někdy do konce srpna dopis kdy a kde mám nastoupit. Jsem z toho docela v rozpacích protože jak jsem tu četl o ostatních, tak absolvovali ještě poslední pohovor kde se jich navíc ptali kde by chtěli dělat atd. No a ještě mám otázku jaký je rozdíl mezi hlídkovou a pořádkovou policií? Díky všem za odpovědi
CREXA :: Datum založení: 18. 08. 2009 :: celkem 29 komentářů

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu OO 22:43:38 18. 08. 2009
default.png
Věci na týden:)

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu COSWORTH 22:43:33 18. 08. 2009
cosworth.jpg
Sejdeme se tam :-)

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu MILO 22:16:18 18. 08. 2009
default.png
Dobrý večer, dovolím si trochu k diskuzi. Dnes jsem definitivně dostal s Prahy Oznámení o přijetí. 1.9. se mám hlásit na Bartolomějské na personálním. 1. Není tady náhodou nějaký budoucí kolega či kolegyně s Ostravska na cestu? 2. Od náboráře ani řádka mimo papíru co sebou a na telefonickou otázku co sebou a hlavně na jak dlouho absolutní nic,poradíte?

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu JIRKAS01 20:10:18 18. 08. 2009
default.png
Cody: Buď chceš k policii nebo ke strážníkům. Můžu se zeptat kam se chceš tak dostat. Bejvávalo, že ses přihlásil a někam tě šoupli. A znam spousty poldů(jsem jeden z nich), kteří byli přijati jinam než chtěli. Za čas jsem se dostal kam jsem chtěl. Chtělo to hodně běhání a trpělivosti a napotřetí to klaplo.Zatim se měj

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu CODY 19:16:53 18. 08. 2009
Cody.jpg
Na jednu stranu ano,at je rád že se dostal na stranu druhou já třeba když se nedostanu tam kam chci tak si raději zvolím třeba městskou policiji.Pokud se člověk nedostane od začátku kam chce...nedělám si iluze s přestupy.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu POOKY 18:56:41 18. 08. 2009
Pooky.jpg
Vector60: Děkuji za úpravy, jinak texty k jednotlivým oddělením jsem vzal ze stránek pcr.cz/

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu VECTOR60 17:39:52 18. 08. 2009
default.png
Maličko si to pleteš. Máme pořádkovou policii do které mimo jiné patří i hlídková (OHS), dále máme dopravní, železniční, cizineckou a pohraniční policii, ochranou službu, leteckou službu a SKPV. Jinak v Tvém příspěvku popisuješ pořádkovou policii, jako obvodní oddělení, kde si to napsal OK. Na OOP můžeš nastoupit rovnou po přijetí k PČR.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu JIRKAS01 17:39:15 18. 08. 2009
default.png
Zdar hlídková také patří pod službu pořádkové policie, jinak, že řekneš kam bys chtěl jít neznamená , že se tam dostaneš. jestli jsi prošel tak bys měl být rád, že jsi v policii neboť jsi sem asi chtěl. To kde budeš zařazen bych tak neřešil, jestli správně chápu, tak ti jde o útvar a ne o město. Za čas můžeš k jinému útvaru a ty změna je někdy dobrá.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu POOKY 16:00:01 18. 08. 2009
Pooky.jpg
Zdravím, můžeš prosímtě více upřesnít jak to bylo s ukončením příj. řízení tj, kdy jsi dělal poslední testy, kdy ti řekla že to pošle do Prahy + jak dlouho jsi tedy čekal :-) Hlídková služba je základní formou výkonu služby policistů. Je vykonávána ve větších městech, formou pěších nebo motorizovaných hlídek. Patří sem také hlídkové služby ve vlacích nebo na vodních plochách a tocích, dále jízdní policie (hipologie) a kynologie. Policisté bezprostředně zajišťují ochranu veřejného pořádku, předcházejí kriminalitě, odhalují a vyšetřují trestné činy a přestupky a plní další základní úkoly policie. K pořádkové hned nastoupit nemůžeš, chtějí určitou dobu praxe ( rok ? - opravte mě když tak :D ) Služba pořádkové policie je jednou ze základních služeb Policie České republiky. U této služby je zařazeno přes 16 000 příslušníků policie. Jde o službu, která je prakticky pilířem policie a policisté zařazeni k této službě, jsou v přímém kontaktu s občany, orgány obce a právnickými a fyzickými osobami. Rozsah a charakter úkolů činnosti služby pořádkové policie k jejich zajištění v zásadě omezuje možnost užší specializace oproti jiným útvarům specializovaných služeb a činí to službu pořádkové policie v podstatě „universální“, což klade vysoké nároky na samotné příslušníky služby pořádkové policie v oblasti znalostí zákonů, vyhlášek, služebních předpisů, ale i na jejich fyzickou a psychickou připravenost. Vzhledem k již zmiňované universálnosti příslušníků pořádkové policie, je tato služba jakousi základnou pro výběr policistů do jiných specializovaných a odborných služeb policie, např. služba kriminální policie a vyšetřování.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio