Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

úsporná opatření

Nevím jak na jiných útvarech, ale severní morava navzdory novinovým článkům šetří kde se dá. Limit ujetých kilometrů na 12 hodin je 40 Km bez ohledu na situaci. Jakmile překročím, musím psát úřední záznam včetně Č.j. co a kde jsem řešil. Každá druhá zářivka na chodbě pryč, aby se ušetřilo na el. energii. To, že nám oknama táhne do kanceláří ńikoho nezajímá. Hlavně, že si letos pořídíme parádní recepci za cca 3 mil. Kč. Má někdo podobnou nebo rozdílnou zkušenost?
VIDOQ :: Datum založení: 18. 08. 2009 :: celkem 8 komentářů

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu BEN 23:56:54 20. 08. 2009
default.png
:-))) s tebou nelze vést diskuzi na úrovni...takže no comment

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu GENERACNI-SPUNT 23:10:18 20. 08. 2009
default.png
No nevím jakou má kdo a z čeho palici, ale zatím to převážné fungovalo tak, že se ve druhé polovině roku ušetřené peníze (za neosazená tabulková místa) převáděli zčásti na provozní výdaje( energie, PHM,telefony a pod.) a zčásti do nad tarifních složek platu. Provozní výdaje byly každoročně podfinancovány. Tak že není zásadní problém zaplatit již přijaté příslušníky, ale že min.financí chce odebrat peníze (spíše jejich část) za neobsazená tabulková místa. Tak že propouštět již přijaté policajty postrádá logiku, neboť na ně mzdové prostředky jsou! Jistě existuje i plán, kolik se ještě tento rok přijme lidí.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu HAMMER 21:56:12 20. 08. 2009
default.png
Volná tabulkává místa se zruší a s nima i prachy, co se z nich financovalo co? No zkus se zeptat. Tím padnou poslední rezervy na platy a to je poslední krok k propouštění, ty hlavo dubová. A vždycky vyrazí masu těch, co nic nesvedou a neznají než jednoho z těch, co toho hromadu ví na všechny kolem sebe. Shora nikdo nepoletí, na to vemte jed. A nebude to propuštění, ale nějak se to zakroutí.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu BEN 22:57:28 18. 08. 2009
default.png
Pánové to jste budoucí policisté? Přijdete mi spíš jako malá vyplašená děcka!..jak jsem psal k jinému tématu..v Praze chybí zhruba 3000 policistů, ve Stř. Čechách zhruba 600 policistů a k novému roku jich ještě nějaká ta tisícovka ubyde, takže se to bude řešit následovně: volná tabulková místa se zruší a tím se ušetří. Rozhodně se nebojím žádného propouštění nováčků, jak se zde kvůli tomu většina klepe strachy! Jinak Praha bude mít stále největší podstav a tak se může stát, že bude někdo z Vás vyslán na určitou dobu na výpomoc a nemuší to být zrovna po ZOP-samozřejmě ROZKAZEM, ať se Vám to líbí nebo ne..

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu OO 21:21:50 18. 08. 2009
default.png
Nám ty dvojky, trojky nikdo brát nebude:). Si těma fámama nelámejme pořád hlavu.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu XJHX 21:18:38 18. 08. 2009
default.png
Hele, to ti neřekne ani policejní prezident, co bude (však se už neurčitě vyjádřil)...No ale lampasáci vycvičili týpky a pak je vyrazili (tuším jich bylo 60, zatím!). Ale počítejme, že pokud budou chtít někoho vylejt, tak půjdou týpci ve zkušebce..ZOP..No já už investoval peněz do věcí,o který jsem pak přišel...Já sám nevěřím, že někoho nevyhoděj, nemaj love..A to,že stále běží kampaň na věci nic nezmění..Bude to podraz,ale lampasi už to udělali..

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu FULL-MIX 21:11:52 18. 08. 2009
default.png
Tak to doufám, že s tím "vylejváním" nováčků není pravda, jsem zatím ještě na ZOPce a další 3 měsíce budu (doufám). Myslíš, že bych se měl bát o místo nebo naopak ne, jelikož nebude nábor nových a do nás už přece jenom zainvestovali určité finance a nemohou si dovolit nás vyhodit ( i z důvodu toho, že spoustu lidí odejde )

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu XJHX 19:57:55 18. 08. 2009
default.png
Už se to tady řešilo.Ano, šetří se, Policii byly seškrtány miliardy, no sockám dávky nemůžou skrouhnout. Takže se v rámci Jmk nesmí pěstovat květiny, protože pijí policejní vodu, auta Octavie 1.6 žerou ve městě jako tank.oproti Fábkám, takže se více šlape, obsílky čato nosí poldové sami na místo určení...Konvice žere proud, no a toaletní papír si již někteří nosí preventivně z domů, přehodnocuje se rizikovost krajů jako nulová např. Královéhradecko-aby klesl rizikáč..Takže se brzdí nábor a možná dojde i ktomu, že ve zkušebce cucáky vylejou...To ukáže čas, páč Policie se resort, kde se dají utírat boty...

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio