Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

vyhody sluzebniho prukazu

Slysel jsem ze na sluzebni prukaz se da chodit na fotbalove, hokejove zapasy a nekdy i na hudebni festivaly.Mohl by mi k tomu nekdo neco rict?dekuji
HASSLIK :: Datum založení: 20. 08. 2009 :: celkem 13 komentářů

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu GENERACNI-SPUNT 23:20:34 20. 08. 2009
default.png
Na blbou otázku blbá odpověď! Když narazíš na ukřivděnýho "bejvalýho" policajta tak tě ještě u vchodu před lidma zesměšní. Když tam půjde "operativec"služebně tak si raději koupí lístek.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu JARTY 22:41:17 20. 08. 2009
default.png
Nemyslíš, že jednáš trošku impulsivně? Stačilo jen odpovědět jestli je to možný a nebo ne. A ty ho sjedeš jak malýho kluka. To, že se na tohle zeptal neznamená, že by měl být chudák .

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu HAMMER 21:49:33 20. 08. 2009
default.png
do civilu, to doporučení pro takové jako jsi ty. To jsi takový chudák nebo co že nemáš na lístek na fotbal? Jo, když tě tam pustí na nějaký vesnicý fotbálek, strýci se porvou a po tobě budou pořadatelé chtít, abys zakročil, co uděláš?

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio