Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

ivanuv pronajem lazni

http://zpravy.idnes.cz/langeruv-sporny-pronajem-lazni-stat-prodela-sto-milionu-pe7-/domaci.asp?c=A090820_211002_domaci_abr šetřit se musí za každou cenu... A já mu tak věřil :)
JARDA :: Datum založení: 21. 08. 2009 :: celkem 6 komentářů

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu UBS-MILOS 22:22:10 21. 08. 2009
default.png
a hlavně pro Generační špunt a Honzad: oba dva jste velmi blízko pravdy ! Musím konstatovat - bohužel :-(

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu PECA 17:57:36 21. 08. 2009
Peca.jpg
se ještě najde mraky nepravostí a po volbách vše utichne. Jen se tiše modlím, aby se modrej PTÁK nevrátil do křesla, jenž opustil. Bylo mi divný, že zcela vyjímečně přišla mimořádná nabídka na lázně i pro mužstvo v podhradí, nyní pomalu vyplývá na povrch proč asi...V hospodářských tresných činech až tak nejsem kovaný, ale co takhle např. porušování povinnosti při správě cizího majetku? Vždyť to bije nevídaně do očí! Snad se ještě někdo chytne za nos kromě Peciny a nezamte se to pod koberec.Problém je v tom, že jeden druhýho stejně před imunitním výborem nevydají ke stíhání.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu HONZAD 16:31:20 21. 08. 2009
honzad..jpg
Hmmm... ze mel za nehty spoustu podivnych "obchodu" je jasny asi kazdymu. Tim vice by me zajimalo, proc uz mu na dvere neklepe kriminalka? Konec koncu Cunkovi taky prohrabali rodinne ucetnictvi takrka dvacet let zpatky.. Ivan by nebyl prvnim byvalym ministrem ktery by skoncil v kriminale a nebyl by rozhodne posledni, ktery by tam patril.. Na cem to vazne? Existuje snad nejaka neverejna politicka dohoda, ze strany na sebe sice budou plivat v mediich (aby lidi meli pocit, ze se neco deje), ale v realu vzajemne sve vysoke funkcionare navazno (policejne) vysetrovat a stihat nebudou?

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu SEEING 16:05:30 21. 08. 2009
default.png
Myslím, že se nám všem Ičko směje jak jsem hloupí!!

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu GENERACNI-SPUNT 14:15:34 21. 08. 2009
default.png
Už v roce 2008 se mezi zaměstnanci lázní MV hovořilo že v tom jede „údajně“ Íčkova choť! Účelově založená firma těsně před pronájmem, nesplňovala řadu podmínek stanovených ve výběrovém řízení ( dle servilních mluvčích však bylo vše v poho). Z 9 přihlášených firem ostatní“náhodou“ odstoupili. V džungli obchodního rejstříku se maximálně doberete k nějakým „bílým koňům“ a anonymním akcionářům. Předpokládám, že to nebude jediný kostlivec v té „modré skříni“. 4 Jarda - no to já mu nevěřil ani pozdravení!

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu JARDA 08:31:09 21. 08. 2009
default.png
zpravy.idnes.cz/langeruv-sporny-pronajem-lazni-stat-prodela-sto-milionu-pe7-/domaci.asp?c=A090820_211002_domaci_abr šetřit se musí za každou cenu... A já mu tak věřil :)

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio