Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

Opasek Dasta

Ahoj kolegové. Chci se zeptat na vaše zkušenosti se služebníma opaskama. Jakou značku preferujete? Mě třeba zaujali od Dasty http://airsoft.cz/shop/index.php?cPath=177_95_115 všechny z odkazu jsou cenově dobře dostupné. Máte někdo zkušenost? Jsou pohodlné? Neplandají tam pouzdra? atd??

BACHAR :: Datum založení: 22. 08. 2009 :: celkem 22 komentářů

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu MARTENS 15:46:10 26. 08. 2009
default.png
Já osobně nosím nylonový s tříbodovým klipem od Dasty a jsem spokojený... Ten váhový rozdíl od koženého je dost poznat..

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu SEEING 07:43:49 25. 08. 2009
default.png
Vlasta : Tak na vojně jsem byl sice jen na rok a půl, ale i tam sem měl koženej opasek a ten mi tolik nevadil!a co se týče mých fyzických tak nově nastupující kolegy hravě srčím pořád do kapsy. Dlouho jsem se plátěnému opasku bránil až jsem ho jednou zkusil a pomohloto. Zřejmě je to individualní.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu SYSTEM 11:51:24 23. 08. 2009
default.png
si koupil nedávno sadu na www.chameleon-fabrics.cz a jsem spokojený.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu VLASTA 10:28:33 23. 08. 2009
default.png
ještě doplním, že pokud Ti připadají ty moje příspěvky jako "kritické hodnocení něčího názoru" tak musím konstatovat, že v podobném duchu je zde daleko více příspěvků, nejen ty moje.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu VLASTA 10:11:50 23. 08. 2009
default.png
nehodnotila jsem tady, který z opasků je lepší, ani mi to nepřísluší, pouze jsem konstatovala, že mě od nošení koženého opasku nikdy nebolela záda na což si stěžoval ve svém příspěvku "seeing". A nejsem sama, "Tomik923" ve svém příspěvku též uvedl, že ani jeho od nošení koženého opasku záda nebolela. A nošení jiného než koženého (tedy oficielně fasovaného do služební výstroje) u nás bylo zakázáno. Též Ti přeji hezký den. Vlasta

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu ANBERLIN 09:10:11 23. 08. 2009
default.png
pro vlastu: pročítám tady tvoje příspěvky v různých vláknech, a jak tak pozoruji, umíš jen kriticky hodnotit něčí názor. Myslím si, že kožený opasek se do služby moc nehodí. Již dávno jsem ho vyměnil za nylonový. Je to opravdu poznat, rovněž tak pouzdro. Zkus porovnat váhu kompletního koženého opasku a nylonového. Uvidíš ten markantní rozdíl. Při celodenní pěší bys to velice uvítala. Zdravím všechny a přeji hezký den.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu KAPESNICK 09:03:28 23. 08. 2009
default.png
A jak to šlo Tobě na základní vojenské službě?

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu ANDRAS 23:47:07 22. 08. 2009
Andras.jpg
Já jednoznačně preferuji nylonový. Jednak předměty na tomto opasku drží jako přibité, a nepohybují se. Jednak je možnost zakoupit podpásek, který fixuje služební opasek na jednom místě, a tento se téměř vůbec nepohybuje. Já osobně ale používám upínací úchyty od firmy Žili.

Souhlasím (+ 1)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu TOMIK923 21:56:06 22. 08. 2009
default.png
Tak nějak přemýšlím, jak člověka můžou bolet záda od pásku? Nejedná se spíše o jiný problém? V životě mě z pásku nebolely záda a to jsem kožený pásek nosil do nedávna a teď jsem si pořídil textilní z důvodu steheního pouzdra, přeci jen to nevypadá dvakrát nejlépe, mít kožený pásek a nylonové stehení pouzdro...

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu VLASTA 20:35:11 22. 08. 2009
default.png
kožený opasek jsem nosila od doby kdy byl zaveden do výstroje, nikdy mě z něho záda nebolela, problém jsem měla s pouzdrem na pistoli, které mě "tlačilo" (i dělalo modřiny na pravém boku), ale i na to jsem si po nějakém čase zvykla (a bez problému nosila ve službě do konce roku 2007 kdy jsem odešla do civilu). Předpokládám, že jsi jeden z nově nastoupivších, tedy předpokládám, že věkem podstatně mladší než jsem byla já v době odchodu do civilu, tak mohu konstatovat, že pokud Tě z koženého opasku už nyní bolí záda, chce to více fyzické námahy, zejména v tělocvičně a bohužel Ti nejspíše chybí zrušená vojenská základní služba, po jejím absolvování by tě v policejní službě "nebolelo" vůbec nic . Hezký večer Vlasta

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio