Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

Nástup na ZCK a náročnost

Dobrý den, kdy se prosím otevírají ZCK během roku (jaké měsíce)? + Jaká je náročnost oproti ZOP u Policie, pokud s tím má někdo zkušenost? Vzhledem k tomu, že kurz trvá 6-8 týdnů, tak obsahově je toho snad méně? Díky moc
ISABELLA :: Datum založení: 02. 06. 2022 :: celkem 2 komentářů

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu SURI 15:27:58 23. 04. 2023
default.png
ZOP se skládá ze 2 částí. Jedna je složena ze sebeobrany, střeleb, manipulace se zbraní, modelové situace atd., druhá je složena z látky dohledu (zákon o CS,...), celního a daňového řízení, z čehož na konci děláš zkoušku. Vůbec se toho neboj ;)

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu KARLVONBAHNHOF 10:57:59 06. 10. 2022
default.png
Otvírají se různě, není v tom nějaká pravidelnost. Co se tyče náročnosti , nevím jaká je Zop, ale tady jsou 4 “předměty” celní, právní , dohled a pátrání. Zkousky jsou pak myslím už jen z těch prvních tři.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio