Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

Sháním psychotesty

Zdravím šlo by od někoho na tomto fórum sehnat psychotesty??? Potřeboval bych první část,která je zaměřená na IQ (psycho-technický test) ale kdyby byli celé tak by to nevadilo. Prosím vás odpovídat jen kdo je schopnej to sehnat nechci tu založit fórum, že by to bylo potom jednoduché a tak prostě vím je to blbé, ale za zeptání nic nedám. Můj e-mail: liborstefacek@seznam.cz
STEFACEK :: Datum založení: 27. 08. 2009 :: celkem 25 komentářů

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu BOLDBOB 18:41:38 14. 12. 2012
default.png
Zdravím, po tom co jsem si tu přečetl několik témat k psychologickým testům se upřímně ani trochu nedivím, že jsou tací co se snažej připravit i takovou formou. Momentálně ještě studuji na Policejní akademii jako civilista ale představa, že bych se po studiu snažil léta neúspěšně dostat k polici, mě dost děsí. Jinak úkol psychotestů vyřazovat jedince co by nezvládli stresový situace je podle mě dost se mi zdá dost přehnanej a zbytečnej, když se jednouše stačí chovat podle trestního řádu a zákona o P ČR.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu GLUSHA 11:07:40 02. 02. 2010
default.png
Ano, máš pravdu Libore, je to blbé. A také mi to přijde dost drzé vůbec položit takovou otázku na "podvod", když chceš být policistou.
Jelikož jsi uchazečem o práci u policie ČR, je zapotřebí, aby jsi odpovídal určitému profilu. Pokud testy neprojdeš - neznamená to, že jsi debil, ale třeba jen ještě nejsi zralý pro službu v této složce a proto bych Ti nedoporučoval ty testy nějakým způsobem obcházet. Služba u PČR není zdaleka tak jednoduché povolání jako vídáš v televizních komediích, kde se do zblbnutí sedí v autě a jedí koblihy. Je to práce, která je někdy velice náročná na psychiku jedince.
Může se pak taky stát, že se dostaneš do stresující situace, kde budeš pod tlakem muset rychle jednat mohl bys ohrozit nejen sebe, ale i ostatní kolegy, což by nebylo dobré, že. Takže to je asi vše a přeju úspěch a dalších testů.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu DMA22 17:16:33 28. 08. 2009
dma22.jpg
Psychotesty se dělají z toho důvodu, že jakékoliv vyhoření v budoucí službě by mohlo mít zničující důsledky. Pokud na to nemáš je dobře, že jsi to neudělal a tak se nemůže stát, že ti při službě rupne v bedně a něco vyvedeš. Hodně štěstí při shánění jen doufám , že jestli je seženeš, že tě ve výkonu nikdy nepotkám.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu BEN 16:36:43 28. 08. 2009
default.png
"protože si myslím ,že když si sáhnete dosvědomí tak kolik z vás se dostalo k policii přes známe lidi." jeden z mnoha tvých příspěvků, které mě vážně pobavily!:-) Na psychotesty nepotřebuješ žádnou protekci ty trdlo! I když v tvém případě, po přečtení tvých příspěvků by možná ani ta protekce nestačila..

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu KJAMA 15:14:26 28. 08. 2009
default.png
Ve Tvém případě to chce asi hodně číst. Zlepší se Ti čeština i schopnost generalizace ve hře se slovy. A taky počítat a počítat. U nás taky vypadli dva hned v úvodu, z osmi.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu BARRAND 12:20:13 28. 08. 2009
default.png
a nechceš to i se správnými odpověďmi, že ne?? :-)

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu JASVA 11:31:22 28. 08. 2009
default.png
Zdravím, Libore, pokud jsi psycho. neudělal, tak máš stejně stop na 2 roky! Tady prostě, už nic "ošulit" nelze. Ale dejme si všichni ruku na srdce, když nad tím chvíli uvažuji, tak jsem taky do psycho. nepsal, že jsem něco čmajzl (ve školce ..), prostě stačí uvažovat nad odpovědí! Osobně si myslím, že stačí koupit pár knižek typu: Jak zvýšit IQ, logika ... a nemáš problém! Jediné co musíš je, se naučit základní kostru - jak na to a potom jedeš, seřazování slov, prostor, čís. řady! Pěkný den

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu PIM-BURGER 11:13:02 28. 08. 2009
Pim Burger.jpg
To máš pravdu, nemá cenu se o tom tady s námi bavit. Být redakcí, tak bych tuhle diskuzi i smazal a dej si inzerát do novin.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu STEFACEK 11:06:53 28. 08. 2009
default.png
Nemá to cenu se tady s vama dohadovat prostě to zkouším když se někdo najde jako ,že si myslím že ano ,protože češi co jde tak chtějí ošulit prostě to zkouším a uvidíme třeba to dopadne třeba ne.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu PIM-BURGER 11:03:10 28. 08. 2009
Pim Burger.jpg
Tak hledej šmudlo...:-)) Každopádně já doufám, že žádný psycholog, který k tomu má přístup, není tak hloupý, aby ti něco podobného předal. Myslím, že podvádění u psychotestů není ten nejsprávnější způsob, jak začít kariéru u policie.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio