Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

Sháním psychotesty

Zdravím šlo by od někoho na tomto fórum sehnat psychotesty??? Potřeboval bych první část,která je zaměřená na IQ (psycho-technický test) ale kdyby byli celé tak by to nevadilo. Prosím vás odpovídat jen kdo je schopnej to sehnat nechci tu založit fórum, že by to bylo potom jednoduché a tak prostě vím je to blbé, ale za zeptání nic nedám. Můj e-mail: liborstefacek@seznam.cz
STEFACEK :: Datum založení: 27. 08. 2009 :: celkem 25 komentářů

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu BLAZA 22:11:19 27. 08. 2009
default.png
Myslim, ze to nema cenu panove... ne nadarmo se rika, ze nejhorsi je srazka s blbcem...

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu OUT 22:05:28 27. 08. 2009
Out.jpg
Tohle už je asi třetí vlákno který jsi založil z důvodu toho, že tě vyrazili (jinak už to napsat neumím) z psychotestů. Evidentně se nedokážeš smířit s prohrou (a to už o tobě taky něco ukazuje) a hledáš způsob jak to ošulit! Já sem ti psal po dobrym jak se připravovat kdyby jsi to chtěl případně zkusit znovu. Ale laskavě si uvědom, že né každej na to psychicky stránce má! Evidentně to může bejt i tvůj případ tak nás s tím už laskavě neunavuj. To by se ty testy mohli rovnou dávat v náborovejch kancelářích k přihláškám aby se to každej našprtal, nemyslíš?

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu PLAGUE 21:50:41 27. 08. 2009
default.png
kup si rači někde v knihkupectví knížku s IQ testama nebo přímo něco o psychotestech .. každopádně až přijde na věc tak budeš mít na vše tak málo času že se opravdu projeví jestli na to máš či ne a to bez ohledu na tvou předchozí "přípravu" .. btw já je dělal 3 dny zpátky a tou první částí neprošli dva z pěti)

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu DMA22 21:21:39 27. 08. 2009
dma22.jpg
Hodně hloupá otázka měl by jsi se zamyslet nad tím co jsi napsal.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu FESOF 21:15:14 27. 08. 2009
default.png
Pokuď máš IQ alepoň normální, tak žádné testy nepotřebuješ a pokud jo, tak nemáš u policie co dělat.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio