Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

Výsluhy-intervence u Vlády

Policisté berou výsluhy...Učitelé nedostanou nic. Policie je něco víc, než Policie. Já protestuji a chci intervenovat u Vlády ohledně výsluh, pokud berou výsluhy policisté, proč by je nemohli brát učitelé? Také to mají těžké a nic nedostávají, za vykrmení policisté ano..
XJHX :: Datum založení: 29. 08. 2009 :: celkem 103 komentářů

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu TIN 07:46:34 29. 08. 2009
default.png
Tak běž dělat poldu taky a nezáviď. To mám rád takovy pseudouplakanky a pak ti někdo nabije tlamu a koho budeš volat o pomoc..dělníka ve fabrice? Ne poldu a to ti bude dobrej že? Takže zkousni a drž si svůj směr ať nezabloudíš..

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu XJHX 07:40:44 29. 08. 2009
default.png
Ještě bych doplnil, že policisté díky výsluhám žijí po 10.letech služby na úkor nás všech a ujídají ze společného krajíce, lidi v továrnách musí dělat do nově do 65.let a policisté nemusí, jsou to stejní vyžírkové jako romové, stát živí kromě nepracujících romů i mladé policisty s výsluhami, učitelé nedostanou nic, proč??

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu XJHX 07:13:04 29. 08. 2009
default.png
Je to opravdu komické, i v kontxtu s tím, jak přistihli policisty v Ostravě, jak zajíždí na polní cesty a chrápou v pracoví době...Za to dostanou výsluhu. Takže korě nepracujících cikánů budeme živit nepracující mladé policisty, jsou to stejní vyžírkové. Doufejme, že průmysl klesne tak, aby na výsluhy nebylo a aby Vláda to musela škrtnout, což asi nastane, stát bankrotuje, protože živit policisty v 35.letech na výsluze, tak to je kurevský luxus, dělnící u mašin pracují na mladé vykrmené policisty, kteří berou výsluhy, jak dojemné

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio