Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

Obézní policistka u jízdní policie...

Dobrý den, asi před týdnem jsem projížděla jedním větším městem a při pohledu na policistku na koni...tzv. jízdní policii jsem byla naprosto v šoku. Paní či slečna odhadem kolem 30 let byla více než při těle, spíše obézní. Celý den jsem se z tohoto šoku vzpamatovávala, protože sama jezdím parkůr a koně chovám. Takže vím jak má člověk vypadat když si sedne na koně. Tudíš moje otázka zní: jak je vůbec možné že taková to žena se dostane k policii či jak je možné že někdo takový se projíždí celé dny po městě na koni a přitom má minimálně metrák...podotýkám metrák luje ne svalstva!!!!
ESPINKA :: Datum založení: 31. 08. 2009 :: celkem 17 komentářů

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu GOOR00 22:50:18 02. 09. 2009
default.png
Mno nemyslím si, že by bylo třeba přitvrzovat v debatě. Myslím si, že appalacio chtěl říci, že vzhledem k faktu, že tyto stránky se zabývají policisty, není pravděpodobné, že se tu budou hojně vyskytovat strážníci MP a odpovídat na dotazy jejich resortu. Proto by dotaz na MP, měl být spíše směrovaný na nějaké jejich fórum. A v úvodním textu mělo být napsáno, že se jedná o MP. Protože osobně jsem u PČR ještě neviděl žádnou otylou kolegyni, která by sloužila u jízdní policie.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu ESPINKA 19:08:03 02. 09. 2009
default.png
Takže podle Vás by bylo v pořádku kdyby paní či slečna, která má přes metrák nebyla od MP ale od PČR? Když se Vás to tedy tak dotklo. Nemíchám hrušky s jablky, samozřejmě že mězi MP a PČR je rozdíl ale u obou nemá metráková ženská co dělat. Nemusím psát starostovi ... pokud jsem chtěla něco vědět napsala jsem to sem...od toho je tato diskuze...A pokud tato debata nemá smysl tak nemusíte na můj dotaz vůbec reagovat...:) Mějte se hezky pane Appalacio..:)

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu ZRUŠENO NA ŽÁDOST UŽIVATELE 21:20:15 01. 09. 2009
default.png
je to stejné jako kdybych vám tvrdil, že Mula je ušlechtilé zvíře.. asi by vám to jako koňákovi rvalo uši, ne? No a nám poldům zase rve uši, když křížíte Mp a PČR. Apriori proti MP nic nemám, jsou tam výborní lidé, alespoň ti, které znám, ale jeto jako s pověstnými jablky a hruškami..jedno to není.... nelíbila se vám slečna či paní? Napište starostovi dotyčného města, ten je jejich velitel, ale pozor, dopustila by jste se diskriminace.. závěrem, tato debata nemá smysl... .-))

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu BOB52 19:03:48 31. 08. 2009
default.png
Já ve svém volnu jezdím na kole kolem stájí a koukám po holkách co rajtujou na koních. Je tam také jedna, která má "větší bříško". Taky mě to zarazilo, nicméně jsem si řekl, že to je ai normální. Co se týče MP, tak jsem tam zaregistroval hodně otylek, asi mají jiné požadavky.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu ESPINKA 18:51:19 31. 08. 2009
default.png
Ano obě policistky byli z MP. Ale pochopte mě, já jako jezdec tohle opravdu nerada vidím...a ještě k tomu policistka...Je uplně jedno zda je to MP či PČR. Tak jako tak reprezentuje.A člověk s metrákem ( bůhví jestli metrák měla) nemá na koni co dělat.Nikomu svůj názor nenutím, jen jsem se tímto chtěla zeptat jak je to možné...

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu PECA 18:32:10 31. 08. 2009
Peca.jpg
Ten kůň včetně policistky nemusel být z řad P ČR, ale městské policie, neboť městká policie má mimo ufa ve své výzbroji skoro vše včetně vznášedla. Takže to může být tak, že se pletou hrušky s jablky. :-) Každopádně pokud byla z řad P ČR musela projít, tedy měla by projít(už jsem si zvykl na vše)standardními testy. Bad Spencer v roli poldy jezdil taky na koni a ten to přežil :-))

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu CODY 18:31:18 31. 08. 2009
Cody.jpg
Bude to něčí známá.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio