Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

Městská policie v Praze s novou výstrojí.

Městská policie v Praze dnes převzala několik nových pomůcek pro zkvalitnení své práce. Jako první na programu bylo slavnostni odhaleni a první start UFO. Reditel MP Praha uvedl, ze je to nejen unikát v rámci Ceske republiky, ale i na celem svete. Jako hlavni duvody k nakupu nekolika techto v pravde netradicnich dopravnich prostredku uvedl, ze straznici budou v techto strojich nyni mnohem mobilnejsi a svoji praci budou moci provadet s daleko vetsim nadhledem. Podle propoctu reditelstvi by se doba na odstraneni jedne boticky mela zkratit o 1,23 minuty. Dalsi prakticke vyuziti techto stroju by melo byt v navigaci Hummeru v centru metropole. Casto se totiz stava, ze zvlaste H1 ma na Novem meste problemy se sirkou ulic. Diky unikatnimu detekcnimu systemu na palube lodi budou moci straznici prestupce pokutovat jeste drive nez vubec zaparkuje. Nicmene mluvci MP Praha priznal, ze tento dopravni prostredek neprinasi jen uzitek,ale ma i sve mouchy. Napriklad se s nim velmi spatne zajizdi na Mc Drive. Zaroven stale resi drobne potize s palivem, nebot pumpu na kryptonit ma v hlavnim meste zatim jen jednu. Toto by ale melo byt v brzke dobe vyreseno, na odstraneni problemu jiz pracuje NASA. Proto se kosmicky program USA pozdrzi cca o dva roky, nicmene jak nas mluvci MP Praha ujistil, u MP Praha znamena zitra jiz dnes. Diky jiz zminene spolupraci s NASA MP Praha zverejnila i svoji dalsi novinku: Maskovani radaru vcetne obsluhujiciho straznika. I tento system ma zatim sve mouchy, nebot maskovani mnohdy diky vypracovanym telum strazniku nepokryje dostatecny prostor. Proto prozatim MP Praha zakoupila 30 neviditelnych plastu Harryho Pottera a vybavila jimi jako doplnkem poverene strazniky. Samotny radar se po zapnuti maskovaci funkce stane neviditelnym. Misto neho vidite jen vzduch. Protoze az 40% prestupku resenych MP je odlozeno, kvůli osobe blizke, jsou tyto radary vybaveny nejen fotografickym zarizenim v rozliseni 10xfullHD, ale zaroven obsahuji vrhac elektromagnetickych pulsnich strel. Ten po zjisteni prestupku okamzite vystreli za vozidlem tuto strelu, ktera vyradi z provozu celou elektroniku automobilu a straznici mohou prestupek v klidu vyresit na miste. Na reseni techto pripadu budou prave nasazena plavidla UFO s detekcnim systemem. Diky nemu budou mit straznici jiz blocek vypsany dopredu a nejdelsi casti ve vyrizeni celeho prestupku bude vyloveni prislusne castky z Vasi penezenky. Od techto novych technologii ve vybave MP si reditelstvi slibuje razantni snizeni prestupku a zaroven zvyseni zisku. Proto by se naklady na nakup vybaveni mely vratit zhruba za 14 dni. Dalsi novinky ve vystroji a vyzbroji MP by mely byt odhaleny az o vanocich, ale z dobre informovaneho zdroje jsme se dozvedeli, ze by se melo jednat o nanoobleky, ktere bude testovat v CR NASA, nez je da kosmonautum do vesmiru. Na podrobnejsi informace vsak budeme muset jeste chvili pockat...
FLORENT :: Datum založení: 31. 08. 2009 :: celkem 6 komentářů

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu MARTINKAM 19:28:38 19. 01. 2011
MartinkaM.jpg
A teď tu o Karkulce..

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu GENERACNI-SPUNT 23:35:16 08. 09. 2009
default.png
Natuty se vsadím, že to UFO, odhalí i první verze pardubické Tamary, zčásti poskládaná ještě z původních elektronek fi. RFT (Made in DDR). Taxikáři z Václaváku prý již na pořízení Tamary uspořádali sbírku, neboť návrh 500 kč. za kilometr ani po hodinové vzájemné rvačce neprošel. Pouze si nejsou úplně jistí, jestli je kvůli své darebné mezinárodní pověsti, již dříve nezařadil Busch senior do tzv.“Říše zla“. To by bylo v hajzlu, neboť by pro ně byla Tamara rovněž embargovaná!!!!

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu LANDER 19:38:36 08. 09. 2009
default.png
Velmi prijemne cteni pro vecerni pohodu, aspon jsem se zasmal...:D

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu KULHOS 12:14:29 01. 09. 2009
default.png
To je hezký, už dlouho jsem se nepobavil, ale tohle je fakt dokonalé

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu PLAGUE 02:51:22 01. 09. 2009
default.png
a já blbec se hlásím k PČR :(

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu FLORENT 23:31:55 31. 08. 2009
default.png
docela jsem se zasmal, skoda jen, ze mistama je to skoro i pravda...:D

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio