Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

Zadržení zaměstnance

Dobrý den moje přítelkyně dělala v OC TESCO v Plzni na Rokycanské.A v polovině prosince roku 08 byla zadržena BEZPEČNOSTNÍ SLUŽBOU z důvodu krádeže postupně cca 6000kč.Pracovník(ci) ostarhy tvrdily že odcizila peníze postupně v menších částkách.A že vše mají natočené na záznamu s bez. kamer.A jestli se nepřizná tak že vše předají kriminální policii.Ale přítelkyně nic neodcizila ani neveděla že něco v pokladně chybělo.Tak jim říkala že nic nevzala a že nic podepisovat nebude.Podotýkam že stoho byla na zhroucení a v šoku s toho co udělaly.Nakonec do protokolu uvedly že nic neodcizila a aby to podepsala.A tím celá věc byla jakoby uzavřena ani se jí neomluvily.A teď v úterý 1.9.09 byla opět zadržena pracovníkem ostrahy a odvedena do kanceláře ředitele aby podepsala výpoveď že se opět ztratila hotovost s pokladny a že už to nebude pořád strážce obhajovat a ať ho ne..re ať to podepíše nebo jí naloží do auta a odveze na policii a do výpovědi jí napíšou par.53.A jiné věci jako jsou stížnosti zákazníků atd.A posílaly jí vytýkací dopisy.Jelikož já pracuji též u B.S. tak vím jak to chodí ze zadržením zaměstnance.Ale toto je vrchol všeho když sem se na to ptal tak mi policie řekla že to je vydírání.A ne jenom to já jsem chtěl aby podala na Ostrahu TR.OZNÁMENÍ.Ale bojí se toho aby na ní jak se říká neušili boudu a důkazy nesfalšovali.I když si je víc než 100pro jistá že nic neodcizila.Je možný že měla maximálně manko že třeba špatně vrátila.Ale to se stane snad každý pokladní.A manko neni tak velký jako s toho s čeho jí obviňujou.A chovali se jako kdyby ukradla bůh ví co.Ataké je možný že jí to provedli že měla pracovní úraz.Prosím o radu jak jí k tomu přimět aby to TR. oznámení na ostrahu podala.Určitě to není první ani poslední případ.Když chtějí někoho vyhodit ze zaměstnaní tak ať to řeknou na rovinu a nehážou na ně špínu.Uvítam jakou koliv radu na imail:havliceksecurity@seznam.cz.Děkuji David
5525 :: Datum založení: 02. 09. 2009 :: celkem 17 komentářů

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu MARTIN1 15:00:16 04. 09. 2009
default.png
Je-li to jak tvrdíš, tedy že už jednou se něco podobného stalo a když jejich nátlaku nepodlehla, najednou jako by se nic nestalo, obávám se, že nezbyde přítelkyni než si najít jinou práci. Co asi tak může dělat? Brát si advokáta? Na co? Chtějí-li jí z něčeho obvinit, musí mít důkazy. Které nemají, jinak by s nimi již dávno vyrukovali. Osobně to vidím na nějaké čachry machry mezi touto sortou zaměstnanců. Prostě blbý pracovní kolektiv a co čekat od zaměstnanců Tesca, od lidí kteří nejsou zrovna, sprominutim, inteligenčním výkvětem společnosti. Ať se jedná o pracovníky na pokladnách, rovnače regálů či nedejbože "bezpečností služby". Osobně mám za to, že ani na vyšších pozicích na těch ústředích nebudou mít zaměstnanci s normálním vzděláním na růžích ustláno. Já do Tesca chodím s odporem i nakupovat, natož tam pracovat.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu DENVER 14:44:10 04. 09. 2009 blokovaný
default.png
Ta ochranka v tom Tescu je jedna z nejhorších.Možnost obrany je bohužel strašne malá.V Tescu a Carefouru muselo takle odejít spousta lidí.Některý sou dokonce stíhaný PČR za krádež a vůbec nic neukradli.Ta ochranka používá k donucení přiznání i fyzické násilí.Navíc třeba v Tescu-Letnany a Careffouru-SMÍCHOV byl(nemám momentálně informace o aktuální situaci) průser i s některejma policistama a strážníkama který tam jezdili k zadrženejm osobám.Navíc Tesco má výborné právníky.Všechny tydle prasárny se dějí většinou s vědomím jejich centrální kanceláře v OC LETNANY a OC EDEN.To so si dovolej oni ke svejm zaměstnancům a lidem podezřelejm z krádeží si nedovolil ani žádnej obchod před rokem 1989.Přeju ti ve sporu s tímdle humusem hodně štestí.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu STARK 11:40:25 04. 09. 2009
default.png
...pokud se nepřizná (třeba i pod nátlakem).

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu HERBIK 11:29:57 04. 09. 2009
default.png
pokud nemá ostraha na kamerovém systému zachyceno jak přímo peníze bere tak by to stejně státní zástupce nevzal pro nedostatek důkazů. Vymyslet si může každý takovou kravinu a peníze může brát klidně ta co ty peníze počítá. Pokud ji nikdo nechytí přímo při činu tak ji nemůžou nic prokázat.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu 5525 01:29:40 04. 09. 2009
default.png
Žádný odbory zakládat nechtěla.Prostě když se chtějí zbavit zaměstnance tak se to tak dělá hodí na něj krádež aby nemusely dávat odstupný.A už jim je nepohodlná tak zbavit jak koliv.Sám sem se na to ptal mýho nadřízenýho.Ten mi to řek že za krádež se vyhazuje nejlíp.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu OUT 19:09:02 03. 09. 2009
Out.jpg
Kapitalismus nadnárodních firem v praxi. Volte ODS, to jí pak díky novýmu zákoníku práce vyrazí hned a bez udání důvodu... Nechtěla tam náhodou zakládat odbory nebo něco podobnýho? V tomhle taky neporadím, jedině fakt toho právníka, ale to je zase vítr do peněženky a je mi jasný že člověk může mít hluboko do kapsy.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu DMA22 07:38:42 03. 09. 2009
dma22.jpg
No na takovou věc jsi určitě najmout právníka a řádně to s ním prokonzultovat.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio