Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

Nováček v Praze

Nedávno jsem četl, docela nelichotivé narážky na nováčky v Praze a celkově na nováčky u PČR. Hlasím se k PČR za nedlouho dělám fyz. testy. Ve fyz. kondici jsem docela dobré. Kliků udělám třebas 40 poctivých s rukama u ramen a až k zemi celomotorický 40 za dvě minuty, běh není ma silná stránka, ale rozhodně žádný problém taky ne( ne jako případ co jsem četl v diskuzi, že má astma a nemůže běhat).Zdravotně nemám žádné problémy ani brýle ani alergie ani vrozené nemoci vůbec nic. Vážil jsem 60 nyní 80kg začal jsem cvicit pred rokem a pul, ale nejde to nejak videt jelikoz jsem nebral zadne podpurne latky myslim povolene. Je mi 22 let.1)Dotaz spise nazor zní jak se postavíte k takovemu novackovi, nemluve o tom ze chci zacit delat kurz bojoveho umeni, chci se dale fyzicky zlepsovat stejne jako chci chodit dale cvicit ve svem volnu nebo i v praci. Rozhodne nejsem zadna hora, ale ránu umím rozdat v nutnem pripade.2) Taky dotaz zda vadi pokud delam bojove umeni, nevim zda je uplne idealni nebo dobry kdyby policista chodil v pracovni dobe s monoklem kvuli treninkum.3) Dale treti spis dotaz. chci k dalnicni nebo silnicni policii ale slysel jsem ze bych si musel neco odchodit, je sance se vubec dostat k dalnicni,silnicni nebo dopravce? Popripade po jake dobe a musim to vsude uvadet? A taky zda preveli do jineho kraje nejsem z prahy ale přímo z karvine, chtel bych po nejakem case delat V MS kraji je to mozne? 4) Plat je cca 16 000 kč + nejake premie secetno podtrzeno ma uz nekdo zkusenosti jaka je tedy konecna vyplata a zacne se nejak zvedat? Dekuji predem vsem za zapojeni do diskuze a za odpovědi.
PODL :: Datum založení: 03. 09. 2009 :: celkem 19 komentářů

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu BEN 22:24:38 04. 09. 2009
default.png
jak píše xjhx-je tam verbešššš!!! z celého světa!!! Takže pozor na infantilního xjhx a jeho kamarády:-)))

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu ANDRAS 20:58:40 04. 09. 2009
Andras.jpg
Bratr Jasoňdenvera, Drsoňxjhx prosmluvil:-))))

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu XJHX 20:56:29 04. 09. 2009
default.png
Odkud Tě pustili?Sorry, ale takové děti u Policie, tak to je buď k smíchu či spíše pláči...Pokud ani nevíš, zač makáš, tak to je smutný..Těch 16.000 je v hrubým, až dostaneš první výplatu, aby jsi si nešel stěžovat, že jsi dostal míň...Jo a jinak, v Praze je to o hubu, je tam verbeš z celého světa a s infantilními názory tvého typu tam s tebou vyjebou jedna báseň...

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu PLAGUE 20:19:22 04. 09. 2009
default.png
nováčci tu taky neustále čtou o tom jak velitelé nikoho nechtějí pak ze svých oddělení pustit jinam :x

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu MARTAS-MOP 19:32:08 04. 09. 2009
default.png
Naprosto oprávněné!!!Ja nevim čemu se furt ti mladí diví, vždyť je to pravda hoši. Fakt se už zamyslete co píšete. Tady by každý chtěl zásahovku, PMJ, dálniční, ale co tak si to hezky odšlapat, pobrat zkušenosti z ulice a zjistit o čem ta práce je.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu BARRAND 16:25:45 04. 09. 2009
default.png
po přečtení tvého dotazu či vyletí si srdce jsi mě akorát utvrdil v tom, že narážky na nováčky jsou oprávněné :-)

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu MACK0 14:32:23 04. 09. 2009
default.png
Nezlob se na mě, ale tohle je na Nováček roku 2009. To co napsal Cody je plně výstižné. Jestli máš zášť,nebo strach kvůli ostatním co se hlasili a byli tady probíráni tak se na to vykašli a jdi si za svým bez toho aniž by jsi tu musel psát takové voloviny které tu spoustu lidí ani nezajímaj. Za to že tu napíše normální dotaz tě nikdo linčovat nebude, ale psát tady kolik uděláš kliků a že jsi nabral 20Kg atd atd to je trochu vodvar, nemyslíš?

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu CODY 14:17:29 04. 09. 2009
Cody.jpg
No,je vidět že seš jěště mladej-jak to tady já čtu asi bych dal nástup k policiji až od 30 let nebo alespon podle iq.Samej akčnák,samý bojovky,pistole,kriminálky,zásahovky,pmj.Realita je úplně jiná chlapče-kort v čr.Jinak to jak vypadáš,kolik měříš a jakou umíš dát ránu jak píšeš :-) je úplně jedno,hlavně abys měl něco v hlavě,poslouchal rozkazy a fungoval,i s monoklama,jinak realita je taková že pčr nepřijímá,ale to je jedno-takový jako ty měsíc obkrouží Václavák a jdou do civilu...na pčr v ms kraji zapomen-blbá doba,fabrika volá.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu 5525 01:38:21 04. 09. 2009
default.png
Co jsem slyšel od kamaráda který teď dělá zkoužky k PMJ tak u dálniční je to lepší než na OHS nebo PMJ jak platově tak pracovně.Chtěl tam jít ale rozmyslel si to.Tak nevim.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio