Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

Služební zkouška - žádost o pomoc

V tísni nejvyšší žádám kohokoliv ochotného o pomoc. V únoru mě končí zkušební doba, nicméně včera, 3.9.09 mně bylo oznámeno, že služební zkoušku budu konat 7.10.09,tedy za měsíc, že není žádný jiný termín. Abych si nestěžoval, dostal jsem několik set nakopírovaných stránek různých právních předpisů. Chci se zeptat, nejsou někde na netu ke stažení vypracované otázky? Nechci učení nějak odbývat, ale přeci jenom za měsíc se to všechno načíst a nastudovat nedá. Předem díky za pomoc.
NETROMAN :: Datum založení: 04. 09. 2009 :: celkem 6 komentářů

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu ASTALAVISTA 16:19:54 05. 09. 2009
default.png
nauč se zákon o policii ( donucováky a zbraň doslova ) tak aby si o každym tom § mohl něco povídat i vlastními slovy - samozřejmě jen těch nějakejch 30 co se fakt používají. Mrkni trošku na "schengen" nebo jak se to slovo divný píše a pak takový ty věci jako třeba prvotní úkony na místě činu, postup při nahlášení TČ, postup při ukládání pokut...a podobně. Střelecká je klídek, praktická ( první pomoc ) taky dobrý a písemnej test - u toho si sežeň otázky, teď nevim, jestli jich je 250 nebo 350, ale když si to 3x, 4x přečteš, tak pak už ani nebudeš dočítat otázky a rovnou odpovídat, takže taky pohoda. U ústní se nezapoměň předsedovi zahlásit a hlavně mluv i kdyby to mělo bejt o včerejší večeři, hlavní je nesedět a nečumnět jak puk ( pardon za ten výraz ) a pak to bude pohoda a dají ti to. Já to mám teď měsíc za sebou, udělali sme to všichni ( asi 40 nás bylo ). Jinak je fakt, že máš nárok na tejdení kurz, kde to s tebou všechno projedou a kde by se měla střílet praktická část ( jinak to totiž budete střílet ve slavnostní uniformě, což mi přijde dost divný ). Kdyby si měl nějaký dotazy, tak se ptej, nebo mi hoď mail. Zatim čus a good luck.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu MARTIN-CZE 16:06:51 05. 09. 2009
martin.cze.jpg
Na intranetu se to určitě dá najít pod odkazem ŠPS daného kraje. Jinak jak tu píšou kolegové - nemusíš se bát. Služební zkouška je z větší části o tom, s čím se setkáváš každou službu v praxi. Zkus něco najít na intranetu - nebo ještě lépe - vem sluchátko, vytoč někoho, kdo má služební zkoušku na starosti, ten tě určitě přesně nasměruje na stránky, kde jsou veškeré materiály ke stažení. SZ neudělají jen opravdu tupci, kteří si řeknou, že to zvládnou i bez učení a úplně se na to vyfláknou. A to ty nejsi už jen kvůli tomu, že si vznesl takový dotaz. Takže držím palce a vzhůru do "doby neurčité" :o)

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu MARA 20:43:31 04. 09. 2009
Mára.jpg
Tak my jsme měli týdenní školení, s tím, že v pátek byla zkouška.. Něco samozřejmě vědět musíš, ale jak uvedl kolega, cílem služební zkoušky není hledat co nevíš, ale co víš..

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu VECTOR60 20:22:14 04. 09. 2009
default.png
Služební zkoušky se nebojte je to dávačka. Tam se nezjišťuje co neumíš, ale co umíš. Tak přeju hodně štěstí!!!

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu NETROMAN 18:43:20 04. 09. 2009
default.png
Je to trochu složitější. Vrátil jsem se k firmě po 6-ti letech. Šel jsem rovnou do výkonu, zkušebku zkrácenou na rok. První pololetí bylo pořád nějaký opatření k EU, pak dovolený a teď mám přijít udělat zkoušku. Žádný školení samozřejmě nehrozí, budu rád, když dostanu nějaký volno ped zkouškou.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu BEN 17:53:24 04. 09. 2009
default.png
zhruba měsíc před zkouškou musíš mít přípravu na sl. zkoušku. Tam ti všechno řeknou. Jinak po skoro třech letech bys měl mít většinu věcí v malíku.. přeju hodně štěstí, nic hrozného to není..

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio