Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

Zdravotní prověrka

Dobrý den, chtěl jsem se zeptat jak probíhá prověrka zdravotní způsobilosti. Zda pouze na základě výpisu od praktického lékaře, či vás lékař znovu prohlíží, bere moč apod. Děkuji
HELLRIDER :: Datum založení: 04. 09. 2009 :: celkem 13 komentářů

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu POLETUCHA 18:46:04 20. 02. 2010
default.png
Nevím jestli je to teď nějak jinak, ale když jsem před osmi lety nastupovala já, tak prohlídka byla speciální ve vojenské nemocnici v Olomouci, trvala celý den ( 8-13h) prošel si tzv. kolečko. Úplně všechny doktory co tam snad jsou. Neurologie, psychologie, EKG, ušní ( zkoušelí jakou výšku tonu slyšíš ), oční, pak nějaký reflex ( testy na postřeh, myslím, že jsme něco chytali do rukou co oni pustili, ale už si to nepamatuji ) a samozřejmě hromada odběrů krve a moči. Krev brali snad do pěti zkumavek. Výsledky na místě nevíš, pouze u psychologa a neurologa je víš, protože ti řekne jestli si v pohodě a přímo napíše do obíhacího papíru. Pak asi sna do měsíce ( možná 14 dnů ) přišly výsledky k mému obvodnímu lékaři ( myslím, že šly i ke služebnímu ), který to se mnou rozebral. Ten rozbor krve byl asi na 3 x A4, mimo jiné i na pohlavní nemoci včetně HIV. Jestli je to tak i dnes, netuším, protože jak šly požadavky na fyzičku hodně dolů, tak možná i zdravotní, nevím

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu KARLUZO 09:15:50 19. 02. 2010
default.png
>PLAGUE: Asi záleží na tom, jaký doktor, protože já se výsledky dozvěděl až po třech týdnech. Při prohlídce, kterou jsem absolvoval přesně před měsícem (navíc nadvakrát, protože nebyl přítomen očař a ušař), mi doktorka jen řekla, že až přijdou výsledky z toxikologie, moje složka se předá komisi, ta ji vyhodnotí a následně se mi ozvou s personálního, jestli jsem prošel. Mělo to být do 14-ti dnů, trvalo to tři týdny. V den(dny) prohlídky jsem se nedozvěděl nic, jen dílčí výsledky od jednotlivých lékařů. Byly to prohlídky pro Prahu a Střední Čechy.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu PLAGUE 23:07:37 18. 02. 2010
default.png
Výsledek ti řekne doktor hned ten den ... v tu chvíli se předpokládá že i toxikologie je OK. A kdyby náhodou nebyla (cca po týdnu jsou výsledky) tak sbohem :)

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu PETKA 22:35:44 18. 02. 2010
default.png
O zdravotních prohlídkách je tu celkem dost témat, já byh jen pro zajímavost chtěla vědět, jak dlouho po vyšetření a odevzdání výsledků, přibližně trvá "vyhodnocení", 14 dní?
(myslím teď pro Prahu)
Díky

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu JOGO 11:24:04 24. 09. 2009
default.png
Dobrý den Asi zřejmě budu kritizován za můj dotaz ale i přesto bych se chtěl informovat.Pokud se u zdravotního vyšetření zjistí ploché nohy, je to závažný problém, který nepodmíněné uzavíra bránu ke vstupu policie Čr nebo je to korektně řešeno, tedy záleží na jedinci, jak se cítí a od toho se odvíjí i přijetí do služby? Děkuji za odpověď....

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu SAIL 11:33:07 08. 09. 2009
default.png
Chci se jen zeptat na to zda po zdravotním vyšetření, (kdy už jsou splněny podmínky pro přijetí) je možné dostat výsledky vyšetření do týdne a zavolat si ke svému personalistovi a nebo budu muset spolehát na to, že mi personalista sám zavolá ještě v termínu kdy budou vůbec nějaká místa volná?

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu CODY 19:12:45 06. 09. 2009
Cody.jpg
Pokud to přeženeš tělo na to reaguje a může to mýt negativní výsledky na testech.Jde ti o místo tak bych to neriskoval.játra,srážlivost krve,moč....znám hodně případů.Profi sportovec by měl také problémy projít přes normální normy.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu HELLRIDER 18:10:14 06. 09. 2009
default.png
To Cody: Ale běhání a udržování kondičky, to by nemělo snad vadit, ne?

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu CODY 11:56:14 06. 09. 2009
Cody.jpg
Doporučuji alespon měsíc před testy vysadit proteiny,kreatín,spalovače,gainery a nechodit cvičit ani naturálně a pokud si zdravej,mělo by to být ok.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu TOMAS2 11:48:35 05. 09. 2009
default.png
Zdravotní prověrka by měla probíhat způsobem standartního vyšetření. Já osobně ji nepodsoupil, ale z toho, co jsem slyšel a vím, tě nějaké složité testy nečekají. Moč, krev a pod. tam samozřejmě bude, ale např. můj kamarád se před dvěmi lety zkoušet dostat k vojákům, kde ale neprošel zdravotní prohlídkou z důvodu vyššího počtu červených krvinek v krvy, čímž se prý zvyšuje pravděpodobnost nevolnosti, ale u PČR prošel, takže ty nároky tam budou zcela jistě mírnější. Pakliže si neměl a nemáš zdravotní problém závažnějšího typu, mělo by to být ok.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio