Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

Z PČR do AČR

ahoj zdravim vsechny diskutujici. potrebuji radu. Vzdy pro me byly jen dva povolani AČR a PČR.Armada ma stop stav, dostal jsem se k policii do prahy kde mam dobu urcitou 3 roky, jde mezitim prestoupit k armade az skonci stop stav?Jak je tady psano a sam poznavam ze je lepsi byt u PCR, ale ve zralejsim veku. otazka zní: ja jsem skoro 4 mesice na skole policejni pocitam ze na zacatku pristiho roku bude zase armada nabirat, lze prestoupit k armade? a taky kdyz to pujde budu muset delat testy ktere ma armada nebo staci kdyz jsem slozil testy policejni? a kdyz po nejakych treba 5 nebo 6 letech budu chtit zpet k PCR bude se mi dodelana policejni skola pocitat? Hlavni je co me zajima nejvice zda tedy jde ukoncit prac. pomer i kdyz je na dobu urcitou, ale chci jit do jine statni slozky a tou je armada.
JIRKOV :: Datum založení: 06. 09. 2009 :: celkem 27 komentářů

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu BEZA 15:13:07 20. 02. 2017
default.png
Tak za prvé jseš u PČR co je služební poměr né pracovní. Máš na dobu určitou zkončit můžeš je na služebním funkcionáři zda po tobě bude chtít sloužit dva měsíce. Jinak co vím, tak armáda stop stav už dlouho neměla nabírá pořád stejně jako PČR, testu budeš muset dělat znovu, když je uděláš tak se můžeš rozhodnout zda odejdeš od PČR. V současné době odchází dost lidí od PČR právě k AČR a to jak mladých kolegů nebo i starších. Tak ať se ti daří, co vím tak do roka se můžeš vrátit.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu SEKTA 17:03:09 19. 02. 2017
Sekta.jpg
Přidávám se k dotazu...
Absolvoval ted někdo tento přestup ??

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu CAOMHANACH 15:03:02 19. 02. 2017
Caomhánach.jpg
Zdravím, sice je toto relativně staré vlákno, ale i tak to zde zkouším. Zajímalo by mě, zda-li je tady někdo, kdo osobně v "nedávné" době přešel od PČR k Armádě. Na zbytek věcí bych se pak následně dotázal individuálně skrze SZ. Díky.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu COMMODORE 00:51:01 24. 09. 2009
default.png
Běž raději k AČR, dle tvého projevu tam najdes lepší uplatnění.

Souhlasím (+ 1)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu STENLI 07:55:34 08. 09. 2009
default.png
urcite, ted bud rad za to co je...uvidis jak Ti sedne tahle prace.Znam plno lidi, ktery tahle prace bavi, takze uvidis.Snad jen do budoucna bude lip...a stat se ke svejm zamestnancum bude chovat jako ke svejm,ne jen jako k prizivnikum, na kterych se daj setrit penize

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu JIRKOV 15:52:16 07. 09. 2009
default.png
Armada ted vymrdala doslova se vsemi kdo tam prisel letos a i s lidmi, kteri tam slouzi dlouhou dobu. Asi bude nejlepe uposlechnout hodne rad co jsem dostal a PCR se drzet co to da a armadu snad i nechat plavat? Toť otázka.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu JIRKOV 15:50:13 07. 09. 2009
default.png
Kdy skonci krize? to je otázka do pranice. muj odhad opakuji odhad je 1-2 roky. jak tak slysim a koukam myslim ze armada nebude to prave orechove jeste delsi dobu. no hold to je uz i u PCR zaplnene a armada tam uz plati sliby chyby, ale tohle by si firma statni dovolovat nemela.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu CODY 15:02:10 07. 09. 2009
Cody.jpg
A kdy skončí ta krize?Známý u pčr říkal tak za 2 roky.Mě chybí zdravotní a personální mě na ně nechce poslat-že prý v praze již místa nejsou.V armádě končím v lednu.Nastupoval sem plný ideálů a ted již o armádě nechci ani slyšet...opravdu nikdy více.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu STENLI 13:52:52 07. 09. 2009
default.png
ted s tim urcite pockej...ikdyz zacnou nabirat na jare. o cem pochybuju, tak s tim jeste pockej...kamos je ted ve vyskove na KZP a kdyz povidal ,jak tam s tema co nastoupili pred nema vymrdali...Tady u PCR ziskas zatim aspon nakou praxi, ktera se Ti pak muze hodit u ACR ...zatim pockej nez skonci ta slavna krize. Pak do toho teprv jdi

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu OUT 13:52:22 07. 09. 2009
Out.jpg
Přiznám se, že vůbec nechápu tvoje příspěvky. Nic ve zlym, ale opravdu ne. Mluvil jsi o pracovním poměru u PČR. Ale pokud jsi byl náborovanej klasicky jako příslušník PČR tak jsi ve služebním poměru a ten se neřídí zákoníkem práce. Pokud jsi u PČR zaměstnám jako občanský zaměstnanec tak ano, jsi v pracovním poměru. Ale tito zaměstnanci nemají ZOP. Tvůj příspěvek působí dojmem že jsi klasicky nováček na ZOPce ve služebním poměru příslušníka Policie České republiky, proto sem si neodpustil ten komentář.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio