Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

Z PČR do AČR

ahoj zdravim vsechny diskutujici. potrebuji radu. Vzdy pro me byly jen dva povolani AČR a PČR.Armada ma stop stav, dostal jsem se k policii do prahy kde mam dobu urcitou 3 roky, jde mezitim prestoupit k armade az skonci stop stav?Jak je tady psano a sam poznavam ze je lepsi byt u PCR, ale ve zralejsim veku. otazka zní: ja jsem skoro 4 mesice na skole policejni pocitam ze na zacatku pristiho roku bude zase armada nabirat, lze prestoupit k armade? a taky kdyz to pujde budu muset delat testy ktere ma armada nebo staci kdyz jsem slozil testy policejni? a kdyz po nejakych treba 5 nebo 6 letech budu chtit zpet k PCR bude se mi dodelana policejni skola pocitat? Hlavni je co me zajima nejvice zda tedy jde ukoncit prac. pomer i kdyz je na dobu urcitou, ale chci jit do jine statni slozky a tou je armada.
JIRKOV :: Datum založení: 06. 09. 2009 :: celkem 27 komentářů

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu OUT 07:31:53 07. 09. 2009
Out.jpg
Je mi jasný, že mě Pim zase označí za rejpala, ale nastoupit na ZOP a ani nevědět že jsem ve služebním poměru, místo pracovního, je už fakt síla. Ale co už. Hlavně nezapomeňte, že u PČR je to samá paráda, přehlídka a hlavně peníze!:))

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu PIM-BURGER 23:43:45 06. 09. 2009
Pim Burger.jpg
Já nejsem ani u armády, ani u PČR, ale výpověď může dát zaměstanec vždycky. Jen nevím, jak je to s výpovědní lhůtou, pokud jsi ve služebním poměru. V civilu je to dle zákoníku práce, tuším, 3 měsíce. Takže podáš výpověď a za 3 měsíce můžeš odejít. Jak je to přesně u policie, ti bude muset říct někdo jiný. Nicméně odejít (nebo být odejit:-D) můžeš každopádně už před vypršením smlouvy na dobu určitou. Kdyby to tak nebylo a ty musel počkat do uplynutí dohodnuté doby, tak bys přece v pracovním poměru na dobu neurčitou nemohl odejít nikdy...:-)) Každopádně hodně štěstí a s jistotou u PČR máš určitě pravdu.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu JIRKOV 23:27:58 06. 09. 2009
default.png
dík. no jo vecer a uz myslim na jine veci. takze lze to ukoncit kdykoliv?...tak to muzu brat.... i na skole i v praze proste kdykoliv. No armada prej ma nabirat jsem zaslechnul v pristim roce by nejake Výškovy měly být. Ono ale armada mluvi jednou takhle pak takhle a hlavne dneska je asi vetsi jistota prace u PCR nez u ACR

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu PIM-BURGER 23:22:04 06. 09. 2009
Pim Burger.jpg
Pracovní poměr můžeš ukončit vždycky...:-)) A je jedno, zda je na dobu určitou nebo na dobu neurčitou...:-)) No a se služebním poměrem je to stejný...;-))

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu JIRKOV 23:15:13 06. 09. 2009
default.png
Díkes tedy to znamená že i když to je doba určitá jde ukončit prac. poměr u PČR?

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu VENCAA4 22:58:04 06. 09. 2009
default.png
Přestoupit nejde, musíš jeden služební poměr ukončit, a u druhýho udělat výběrový řízení jako bys šel z civilu. žádný úlevy nejsou.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu CODY 22:48:33 06. 09. 2009
Cody.jpg
Nikde není psáno že ačr bude brát...naopak.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio