Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

bere jen stredocesky kraj

tak dneska jsem byl na prezentacce a bylo nam receno,ze uz ani Praha nenabira,pouze stredoceskej kraj,ve kterym vam nezaruci ubytovani.po ctyrech letech vam nebudou branit v prestupu do jinyho kraje.a silne pochybuju,ze nekoho pusti driv.takze panove,ja koncim,pac vychytat nakou diru na konci sveta....vsem ostatnim preju stesti
M-I-C-H-U-S :: Datum založení: 07. 09. 2009 :: celkem 3 komentářů

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu M-I-C-H-U-S 20:24:18 07. 09. 2009
default.png
no ja osobne jsem se nebranil Praze,kterou mam 250km od baraku.ale tam bylo ubytovani.predstav si prezivat nekde,kde ani nevis,jestli sezenes byt,kdyz ano,tak nevis za kolik....platit najem a jeste jezdit o volnu dom,na to ty ti prachy co ti davaj ty prvni tri,ctyri roky nestaci

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu JIRKOV 19:20:45 07. 09. 2009
default.png
No hele muj nazor je, ze proc ne? Proc nedojizdet tri roky treba za praci co cloveka bavi co chce delat, po trech letech ho preveli do jeho kraje dostane zkusenosti, plat se postupne taky zveda, treba vim o tom ze je hodne ostravaku v praze a proc ne? znam i pripady, kteri chcou mermomoci v praze zustat a kdo nechce tak ho tedy opravdu po tech trech letech zhruba preveli do sveho kraje. Nezazil jsem aby ostravaka po tehle dobe neprevelili do SM kraje. Ono je ale horsi opravdu z horni dolni aby slouzil nekde 300km v hornejsi dolnejsi za 16 000 bez ubytovani a vsech ruznych vyhod nemohl vyuzit to opravdu smysl nema tam chybi motivace.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu XJHX 17:16:21 07. 09. 2009
default.png
Podívej, co se má stát se stane...Určitá míra zklamání a hořkosti je jistě na místě, zejména za situace, kdy se jedinec na přijetí velmi spoléhal, oběhal a absolvoval to martirium náboru a stálo ho to i peníze... Je to rozumné z tvé strany, sloužit někde z horní dolní u Rakovníka a pocházet třeba z Ostravy mi příjde hodně unáhlené, je to věc názoru, ale pokud se stěhovat do "díry na konci světa", tak to musí být nějaká motivace, především ta finanční a i bytová, která ovšem chybí, dojíždět za prací 300 Km za 16.000 hrubého, tak to snad nemá ani cenu komentovat..

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio