Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

Volná místa na MO Praha III ????

Zdravím kolegové. Nedávno jsem ukončil ZOP a právě jsem na řízené praxi. Papírově jsem zařazen na OHS III, ale rád bych po praxi na místňák. Do nedávna to nebyl problém, ale nyní nikdo z vedení nic neví. Proto se na vás obracím s prozbou, zda nevíte, které MO má volné místo a bylo by ochotno si mě stáhnout po praxi. Předem děkuji za odpověď.
MAX-PAYNE :: Datum založení: 09. 09. 2009 :: celkem 9 komentářů

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu MAX-PAYNE 10:49:44 13. 09. 2009
default.png
Díky chlapy. Konečně nějaký názor. Do teď jsem se od nikoho nic kloudného nedozvěděl.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu OHS 20:11:11 12. 09. 2009
default.png
jojo, na kyjích je pravda, že je velký území, ale na druhou stranu pro ty co se nechtějí někde zašívat je to zase výhoda... jinak parta je tam dobrá, teď je tam novej vedoucí, kterej mění starej systém, takže už tady nedělají "všichni všechno", ale jak řikám, je to spíš o tom, jít se osobně zeptat, seznámit se se situací a pak se rozhodnout... Také přeji hodně štěstí při volbě... taková poslední věc na zamyšlení - všude je "něco"...

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu OUT 19:30:32 12. 09. 2009
Out.jpg
Sorry, omylel sem to odeslal dřív... Z PIII bych určitě bral Vysočany/Letňany. Tam je to celkem v pohodě. Anebo nějaký klidný předměstí typu Počernice/Újezd nad Lesy/Čakovice. Každopádně o Kyjích sem neslyšel dobrýho nikdy nic. Hodně štěstí při volbě!

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu OUT 19:28:25 12. 09. 2009
Out.jpg
Ahoj. Přispěju taky trošku svojím pohledem do mlýna. Z Prahy III znam o MOP něco málo věcí. Osobně bych Kyje určitě nebral. Šileně velký obvodový území a díky podstavům nestíhačka. Nevim sice jak konkrétně ted, ale dříve to tam bylo pořád a neřekl bych že se to změnilo. Slyšel sem to i od dost starejch zkušenejch poldů, např. od operačního PIII a ten by ti Kyje rozhodně nedoporučil. Jinak co se party tam týče netuším, mám tam jednoho spolužáka, ale dlouho sem s nim nemluvil. Z PIII

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu OHS 16:23:43 12. 09. 2009
default.png
Nejlepší je určitě osobní jednání, takže když si zajdeš na oddělení přímo za vedoucím (každý všední den do 15:30), on už ti řekne co a jak a hlavně si to lépe sám zařídí...

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu MAX-PAYNE 14:48:30 12. 09. 2009
default.png
O vedení na Žižkově jsem taky slyšel. Kyje bych měl kousek. Díky za radu. Stačí se s vedením Kyjí domluvit, sepsat žádost a hotovo? Nebo s tím musím ještě někam lítat? Jak si to pojistit? Do kdy je nejlepší mít sepsanou žádost?

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu OHS 13:42:24 12. 09. 2009
default.png
No, být tebou, šel bych namístní na Kyje, jestli to nemáš moc z ruky, tak to neni špatná volba... na žižkově může bejt dobrá banda, ale zas ta práce neni moc good...hlavně tam mají nicmoc vedení..

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu MAX-PAYNE 11:57:36 11. 09. 2009
default.png
Moc děkuji. Ony by se Kyje daly a na Žižkově je prý ve výkonu dobrá banda. Rozhodně se tam skočím zeptat.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu PA04 09:06:30 11. 09. 2009
default.png
Nedavno tu bylo vlakon kde se MO PIII probiraly. Tak si to najdi, jinak nejaky misto bude asi skoro vsude ale myslim si ze te stejne poslou na vysocany/kyje/jarov/zizkov

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio