Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

Nástup 1.10. Praha - několik dotazů

Zdravím budoucí kolegy a kolegyně, už se nám to blíží...:-). Nevím, jak vám, ale mně personalista na všechny dotazy ohledně začátku u PČR řekl "všechno se dozvíte v den nástupu". Pár věcí je ale lepší vědět dřív, třeba to, jestli si mám vzít věci na dva dny nebo počítat i s víkendem. Mám to do Prahy kus cesty, takže je to celkem důležitá informace. Nevíte někdo, jak to bude? Potom by mě zajímalo, jestli už někdo ví, kdy nám začne ZOP1 - kurz na zbraň. A poslední dotaz - jak to bude s ubytováním? Nevíte, v kterých ubytovnách jsou teď volná místa? Díky za info a ve čtvrtek nashle :-)
KOTRY :: Datum založení: 29. 09. 2009 :: celkem 11 komentářů

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu LG 14:54:10 29. 09. 2009
LG.jpg
Zdravíčko, taky nastupuju 1.10. infa mam asi stejně jako ty. Každopádně si beru věci na 9 dní, mám to totiž přez 360 km a asi se jen tak vracet nebudu. =)Ohledně ubytování mě ujišťovali, že problém žadný nebude. Podle informací z Brna, si je rozebrali ještě ten den na vystrojování a ubytování měli první měsic v areálu spš, kde taky probíhal vycvik se zbraní, ale jak to bude v Praze nevím. Ve čtvrtek nashle!

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio