Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

Nábor

Zdravím. Nedávno mně jeden personalista říkal, že je v celé republice stop stav. I v Praze. Atak bych se chtěl zeptat, jestli někdo nevíte, třeba jenom orientačně, kdy bude nějaký nábor. Díky za odpověď
PISO :: Datum založení: 29. 09. 2009 :: celkem 18 komentářů

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu VB 08:15:03 30. 09. 2009
default.png
Časem Vás vezmou, určitě nebyl poslední četník v ČR přijat v září 2009. V organizaci, která má 50 000 zaměstnanců je i přirozená personální výměna dost veliká. Navíc, statisticky jedna třetina nováčků, kterých je teď víc než dost, skončí do roka ve výkonu. Záleží jenom na Vás, zda jste ochotni počkat, až Vás náš obří stalinský muloch pozře.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu JOGO 07:28:24 30. 09. 2009
default.png
Hele Pooky nevím oodkud bereš tyhle informace? cituji "Take mi bylo receno, ze pokud se brat nebude, tak ti co maji uz vsechny testy hotove budou prijati celkem brzy, nebot se ocekava odliv policistu a bude treba je nahrazovat." Byl bych velice rád, kdyby jsi mi mohl napsat, kde jsi se tuhle informaci dozvědel, pokud to není tajné? Musím tě ale zklamat i ti co mají testy hotové se bohužel nedostanou, to že mají volná tabulková místa dobře vědí a budou se je snažit neobsazovat, aby ušetřily!!Tak, že si mi zdá, že to je poněkud nějaká planá informace pro ty co ještě někde v koutku duše doufají, že se pro ně najde místo ale buď me realisté nábor je pozastaven a tím i veškeré zařazování i takový je život.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu POOKY 19:31:43 29. 09. 2009
Pooky.jpg
Peca: Souhlasím s Tebou, přesně jsi to vystihl, i takto uvažuji já :-) uvidíme co dá čas, jde spíš o to, kolik lidí celkově odejde v jakém městě. plague: Takových je vícero, tak hodně štěstí. :-) já se pro změnu nevešel o hloupý jeden týden do nástupu 1. října, ačkoliv jsem měl testy hotové o měsíc dřív, než to stopli :-) prostě když má někdo dovolenou.. :D

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu PLAGUE 18:24:48 29. 09. 2009
default.png
dnes mi volala personální v Prostějově, že Praha je zavalená a nechce další složky - moji si nechává prozatím u sebe a čas ukáže :x

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu PECA 18:22:47 29. 09. 2009
Peca.jpg
že budou vycházet z počtu oficiálních žádostí do civilu, neboť většina lidí si to podá do konce září, tak jako u nás, vím alespoň o třech lidech a po nich budou ta místa volná.Dlaší finta je v tom, že Janota od Nového roku nedá peníze na volné tabulky, takže si myslím, že je budou chtít do konce roku narychlo obsadit.Uvidíme...

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu POOKY 17:59:56 29. 09. 2009
Pooky.jpg
Sakra, proč se mi nezorazí můj příspěvek :-/ tak znovu... Nábor je v současné době v celé České republice pozastaven. Noví policisté budou přijímání jen v rámci přirozené personální obměny. Toto je citované ze stránek náboru policie ČR, to znamená, že není žádný STOP stav, ale STOP náboru ( přijímací řízení ). V současné doě má Policie ČR mnoho čekatelů, kteří mají testy hotové a čekají na místo, kam je umístí, a ani tito uchazeči nemají jisté, zda se pro ně nalezne místo ( včetně mě ). Teď z neoficiálního zdroje: Někdo na jednom diskuzním fóru v Kategorii Policie ČR subkategorii Přijímací řízení říkal, že 5.10.09 má být porada a ještě ten den známo, zda se uchazeči budou nastupovat od 1.11.09. Překopíruji sem přesně text, co dotyčný psal. Tento příspěvek je t 24.9.09 tudíž hovoří o předchozím týdnu: V Praze je nabor pozastaven, bylo mi receno, ze 5.10 budou nove informace, zda se bude jeste prijimat od 1.11. Take mi bylo receno, ze pokud se brat nebude, tak ti co maji uz vsechny testy hotove budou prijati celkem brzy, nebot se ocekava odliv policistu a bude treba je nahrazovat. (toto vse mi bylo receno v utery)

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu POOKY 17:54:29 29. 09. 2009
Pooky.jpg
Nábor je v současné době v celé České republice pozastaven. Noví policisté budou přijímání jen v rámci přirozené personální obměny. // Tzn. žádný STOP stav, ale stop náboru( testy ), jelikož plno uchazečů má momentálně hotové testy a budou rádi, že nějaké to místo se pro ně najde. Teď z neoficiálního zdroje, někdo říkal, že 5.10.09 má být porada a že ještě ten den se uvidí, jestli další uchazeče budou přijímat do služeního poměru od 1.11.09.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu LUCYVON 17:51:00 29. 09. 2009
default.png
Dneska mi na Perštýně řekli,že je stop stav do konce roku :(

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio