Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

Práce s doklady cizinců u republikové policie

Zajímalo by mne, kolik kolegů si je jisté při vyhodnocování pravosti dokladů cizinců při kontrolách dejme tomu při výkonu hlídkové služby, popř. u dopravní policie. Procházíte školením? Byl by o školení zájem? Díky za reakce.
LIBEK :: Datum založení: 30. 09. 2009 :: celkem 14 komentářů

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu LIBEK 09:20:22 02. 10. 2009
default.png
Je to pŘESNĚ jak píše Andras. Policisté NEMAJÍ zájem o vzdělávání v této oblasti. Co kdyby náhodou na něco přišli....Přitom by po odhalení cizince stačilo zavolat na místně příslušný ICP (Inspektorát cizinecké policie)a ti už by si cizince řešili....O zájmu vypovídjí i počty přístupů a počty reakcí k tomuto tématu.....Co se školení týče, já osobně budu provádět školení v listopadu na hlídkové v Teplicích. Přijďte se něco dozvědět.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu MEWROK 15:59:15 01. 10. 2009
default.png
Na to, že některým našim kolegům práce smrdí, a že nemají zájem se v ní vzdělávat, jsme si už Andrásku zvykli, jen se divím, že tě to pořád překvapuje :). Nicméně já jsem o žádném takovém školení neslyšel, ale kdybych byl přizván, rád bych se zúčastnil.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu ANDRAS 15:32:36 01. 10. 2009
Andras.jpg
Jinak dodatek. Školení se účastnila ani ne čtvrtina policistů, kteří byli přizvaní. Tady je opět vidět ten překotný zájem některých kolegů o práci. Pokud by odhalili falešný doklad, museli by dotyčného předvést a to je práce navíc. A nedej bože, kdyby ho zastavili třeba půl hodiny před koncem služby...panenko skákavá, to by byl škandál!

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu ANDRAS 15:30:05 01. 10. 2009
Andras.jpg
Ano, existují různá školení. Smyslem těchto školení je, aby policisté měli větší šanci na místě rozpoznat padělek od originálu. Já jsem byl mile překvapený.Toto školení mi dalo mnoho, a pokud se bude opakovat, opět se zůčastním. Jinak pro kolegy, kteří se o problematiku falešných dokladů zajímají: Do vyhledávače na intranetu zadejte Datex. Je to doslova a do písmene, jak říkali kolegové ze SCP bible. :-)

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio