Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

Švindlkurzy aneb hromada volných fleků

Vždycky mi bylo divné, když vedoucí na svých "vysokých školách" studovali Anglinu nebo další věci co trochu znám, neuměli z jazyka doslova a do písmene ani slovo, z jiného předmětu neznali taky nic a pořád tou školou procházeli. Všichni jsme tomu říkali Švindl kurzy a Za peníze v Praze dům. Dneska ve zprávách na Nově už bylo uvedeno, že v Plzni "studovali" práva zaměstnanci státní správy a policisté. Chtěl jsem dodat, že pokud policisté, tak rozhodně ne řadoví, těm to totiž nebylo až příliš často ani umožňováno a když studovali ve své režii, dělalo se jim na oddělení ze strany vedení "pomyšlení". Jsem teďka zvědavý, kam až to bude šahat. Poznáme to podle toho, zda vedení policie nařídí přešetřit způsoby, jakými vedoucí svého vzdělání dosáhli dokladovat to osvědčeními ze škol. Pokud se tohoto dožijeme, nastane letecký den a bude ve vedoucích funkcích hromada volných míst... Lépe řečeno banda nevzdělávatelných mocichtivých zamindrákovaných individuí, co tomu dosud mnohde velí, půjde konečně od válu. Dělnému četnictvu to silně přeju. Bez těchhle lidí se práce policie zase stane zajímavou a atraktivní.
HAMMER :: Datum založení: 07. 10. 2009 :: celkem 11 komentářů

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu XJHX 21:09:05 07. 10. 2009
default.png
Cha cha..Jsi mě pobavil. Pokud jsi nepostřehl, tak už bylo řečeno, že žádná konkrétní jména se nebudou zveřejňovat..Nikdo se to nikdy nedoví, proto je tam ten cajzl z Prahy p. Pospíšil, jinak by na to neupřímní pepíci z Prahy hodili kakáč, ti pokud z toho nejsou prašule či výhodičky, tak nehnout brvou.. Vše půjde ve starých kolejí, diplom stejně nejde odebrat, takže o změny bych strach neměl..:)

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio