Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

Člověk, který policistům zorganizoval ...

Tak je to tady, kdo máte poctivou VŠ, hlaste se, míst bude dost, protože naše rychlokvašky opouští loď. Je to zajímavá zpráva pro ty, kdo ještě trochu věřily v náš špičkový managment , plný strýčků, tetiček a kamarádíčků. http://www.novinky.cz/domaci/181518-clovek-ktery-policistum-zorganizoval-rychlostudium-v-plzni-u-sboru-konci.html
APOKALYPTIC :: Datum založení: 14. 10. 2009 :: celkem 23 komentářů

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu PET_1 13:29:54 14. 10. 2009
default.png
člověk ztrácí chuť do práce - VŠ...když tohle vidí..hnus, hnus, hnus!!!..souhlas s mufíkem...a to mi připadal Brázda na akádě jako velmi v pohodě člověk....:(

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu CZ858 13:22:43 14. 10. 2009
default.png
s otevřenou hubou,co se v tomhle státě děje. A to bude jen ona pověstná špička ledovce :-/

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu MUFIK 13:05:05 14. 10. 2009
default.png
Pane náměstku, měl by jste se stydět, odevzdat služebák, měli by vám vzít samozřejmě rentu a v klidu odpochodovat do civilu....jste ostuda Policie!! Slušný člověk se trápí 5 let na VŠ a vy??to si zase Nova smlsne a na nás všech.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio