Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

Dnešní razie Policie

To, co předvádí Policie jsou praktiky komunistické VB. Zatýkání na politickou objednávku, režim a bývalý komunista Pecina se bojí možné opozice. Dnes jsou to nějaké nuly z nějakého hnutí, zítra to bude kdo? Na koho prstem ukáží zítra?Ještě, že máme v obchodech toaletní papír, jinak bych už řádný rozdíl mezi dobou minulou a dnešní moc neviděl... Vyšetřování privatizačních kauz, vytunelovaných bank..Na tom není zájem, právě je potřeba zlikvidovat ty, co na to poukáží..Každý rozumný člověk by měl uvažovat o opuštění téhle republiky!
PAVLIK :: Datum založení: 21. 10. 2009 :: celkem 14 komentářů

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu DENVER 17:23:24 21. 10. 2009 blokovaný
default.png
Německo 1933-1945.Tam by si byl asi spokojenej.Normální lidi,ale nemaj o zlo zájem a bohužel je ho kolem nás hodně a to nejen v podobě DS/NO.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu MIIICHAL 17:20:25 21. 10. 2009
default.png
taky sem slyšel že šlo o razii proti DS a jim podobným a myslím si,že je to správný,lepší než aby tyhle lidi opět zapálili nějaký dům obyčejnejch lidí a někomu zníčili život a všichni lidé okolo říkali,že se jich policie bojí!!!

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu DENVER 17:15:23 21. 10. 2009 blokovaný
default.png
Podle toho co sem slyšel,tak se jedná o razii proti DS/NO.TAKŽE TO PLNĚ PODPORUJU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu PAVLIK 17:08:52 21. 10. 2009
default.png
Kam jsme se to za těch dvacet let slavné svobody a demokratury dostali? A jsme zpátky kde jsme byli. Tenkrát jsme my mladí taky tak nadávali na ten režim, chodili jsme do ulic a dávali veřejně najevo, že je tu něco moc špatně. A moci páni se nám to snažili pěkně osladit. A dnes, světe div se, ono je to zase úplně stejné. Místo toho, aby se začalo pořádně vládnout, neboli řídit tenhle stát, ku naší společné prosperitě, je zde snaha několika stovek, či tisíců jedinců, aby se jen oni měli krásně a ostatní, třeba ať chcípnou. Hezká ukázka demokracie. A proč tito mladí tolik chodí do ulic a vykřikovat veřejně, že je tu cosi shnilé? Asi tu tedy něco velmi shnilého je, jinak by ti mladí přece nenadávali. A s takouvouhle, co se děje, to bude ještě daleko horší. Místo aby se vlády začaly starat o občany, zkoušejí jakesi výhružky a persekuce. Totalita znovuobjevená to je. Nelíbí se ti něco? Tak mlč a poslouchej nás nadřazené. My víme jak se vše má dělat. Takhle to tu bylo před listopadem, jen otočené o 180 stupňů. Ale ekonomicky jsme na tom mnohem, ale mnohem hůře. Tenkrát jsme vlastnili obrovský průmysl. Dnes nemáme nic. Jen samé dluhy. Kam jste to dotáhli Havle a Klausi? Ó ukázka těch správných to je, jen pravda. Prý vymýtili bolševismus. Nic nevymýtili, bolševizmus, neboli kariérismus je tu ve stejné, ne-li větší míře. Lidi vzpamatujme se už konečně. Dejme se dohromady, přestaňme se mezi sebou hádat a ukažme to těm papalášům nahoře, že jim předvedeme zač je toho loket. Nebo se může stát, že to bude ještě daleko horší. Ona ta krize neustoupí, ale naopak se bude stupňovat. A kdo to odnese? Obyčejný člověk. Ti papaláši zlodějští, mají pěkně nahrabáno a ne několik generací dopředu vystaráno.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio