Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

Dopravní nehody

Dobrý den, pročetl jsem si zdejší diskuzi, ale nikde není podrobněji psané o skupině dopravních nehod / oddělení dopravních nehod. Mohu prosit pár příspěvků týkajících se tohoto útvaru? Klady, zápory, osobní zkušenosti, zda je snadné nebo obtížné se tam dostat a zda je obtížná i samotná práce na tomto útvaru. Předem díky za případné příspěvky. Marek.
MARTIN-CZE :: Datum založení: 22. 10. 2009 :: celkem 10 komentářů

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu POLDIK 23:45:45 25. 11. 2009
poldík.jpg
Sloužím 17 let, na ODN Praha 4 roky a určitě bych to nevyměnil za MOP třeba Jižní Město I ( kde jsem taky pracoval). Práce na denni je dost, v noci méně. Kancelář máme každej svou a potom společný výjezd v té velké místnosti. Oproti místnímu děláš jenom dopravní nehody, žádný DBA a podobné akce kam se stahujou lidi z volna. Uděláš si svoje a máš klid. Ano jsou tam kolegové kteří nestíhají (tech je menšina), ale čím to asi bude, když nehod máme všichni stejně ???? Jinak vedoucí směn jsou v pohodě až na jednu (nebudu jmenovat, všichni si domyslí). Myslím že bylo hůř (5-7 nehod denně). Proti tomu je 2-4 pohoda (samozřejmě někdy jich je víc). V autě PC kde si DN zpracuješ (lustrace fungují a vyplní ti 90 procent tabulky samy) Jinak jsem řadovej, neprotekční, řekl bych střední policista. Jsem oproti MOP plně spokojen.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu ANDYS 15:09:54 22. 11. 2009
default.png
za kancelář považuješ ten prostor se stolem ohraničený dřevotřískou, nebo co to je do výšky 1,5m umístěný ve velké místnosti? Jen pro pořádek.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu JENIK 16:47:26 19. 11. 2009
default.png
Nechválím ODN Praha. Jen mi vadí, že někteří kolegové ty problémy, který tam jsou značně zveličují a tím znesnadňují práci těm, kteří tam zůstali. Na ODN Praha má každej nehodář svůj kancl (jen pro pořádek).

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu ANDYS 16:36:34 19. 11. 2009
default.png
Pokud máš svůj kancl na ODN Praha tak určitě nejsi řadovej. Přestaň tady agitovat. Všude chleba o dvou kůrkách. Já sem taky prošel pár míst a ODN Praha je děs, ale je pravda, že většina MOP na tom neni líp.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu JENIK 16:25:47 19. 11. 2009
default.png
Zase musim reagovat. Byl jsem na více pracovních místech nejen u policie. Proto můžu trochu srovnávat. Hele sáhněte si do svědomí, není to tam růžový, to netvrdím, ale jsou daleko horší místa i u policie. A řekněte že ne. Byl sem jednou na místnim (nebudu jmenovat kterým), když jsem tam vstoupil málem jsem se pozvracel. Smrad, špína, zatuchlina. To se ti zdá lepší. Konečně se to u policie modernyzuje. Je to lepší než dřív, myslím vybavení, počítače atd.(né vždy fungujou na sto procent, ale to je jiná), nebo by jsi chtěl zpátky psací stroje.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu DENNIS 12:11:33 19. 11. 2009
default.png
Já z nehod z Prahy utekl, a udělal jsem dobře. Hrozné pracovní podmínky, hrozná "nová" kobka kde budeš bez vzduchu (jen klimatizace) a denního světla zavřenej celý den, děsivé vedení (slabé slovo) a parta už se taky rozpadla. Inu, doporučuju kamkoli jinam, hlavně ne na ODN DI Praha!!!!

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu JENIK 11:17:03 19. 11. 2009
default.png
Jen chci reagovat na kolegu. Nehody v Praze. Hele všechno má své pro a proti. Je pravda, že nekteří kolegové maj vyšší prémie než jiní, né pro to jak kvalitně pracují, ale jací jsou kamarádi s vedoucíma na všech úrovních. Tohle je, ale bohužel na všech útvarech. Spravedlnost na tomto světě, nejen u policie, nehledej. V Praze máš jistotu, že budeš dělat jen nehody. Není to jednoduchý. Budeš mít plnou hlavu starostí, ale je to zajímavá práce a nebudeš muset stát u křižovatky jak bl.. celej den v dešti i v mrazu. V žebříčku povyrosteš nejen platově, hodnostně ale i morálně (myslim to tak, že se nebudeš za svou práci stydět). Krom toho u nehod je nápis na autech pomáhat a chránit oprávněný, uvidíš že s civilama budeš jednat na jiné úrovni než třeba na dohledu, lidi tě rádi uvidí, protože si tě zavolali na pomoc, atd.... Pokud nemáš nárok na nprap. tak ho tam i dostaneš (propůjčení hodnosti). Máš svůj kancl a pokud Ti to pude tak i čas na kafčo. Skus to a uvidíš. Vzít zpět to jde vždycky. Některým se tam líbí, některým ne.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu BLOCKED717 19:37:01 24. 10. 2009
default.png
Pokud chceš jít do Prahy na nehodovku, tak v Praze budou nehody vždy a nic jiného. To je snad jasné. Nehodáři nemají čas dělat cokoliv jiného. Proto Ti doporučuji jiný útvar v ČR. Tady je to úplně na p... Od vedení nahoře až po směnové vedení. Pomalu je jich tam víc než výjezdových. A neustále Tě mrdají za blbosti. Nejvyšší vedení, když si umane, tak propustí koho hce, viz nedávno jeden vedoucí směny byl odejit. A to ještě nejvyšší přišel s pohádkou, že mu nabídl novou práci. Vedení si nevidí do pusy, jednou řeknou něco a stejně je to pak úplně opačně. Ale ty si pro ně stejně kokot, bo jsi to měl vědět. Lidi odchází v houfech, bo pracovní prostředí je tady úplně špatné, slušně napsáno. Na místa VS si dosadí rektální alpinisty, kteří nemají s funkcí VS nic společného, byť DN rozumí. Ale to jaksi na postu VS absolutně nestačí. Odměny a osobní dostávají jen výše uvedení alpinisti.A ne v malých dávkách. POkud zpracovatelé jednou ročně dostanou almužnu do 3 tis. kč, tak je to hodně. Za EU se v Praze na ODN rozdělilo mezi mužstvo odznaky. Nádherné. Od zást. VS se dávali odměny od 10 tis. nahoru... Víc psát nebudu, do Prahy na ODN nechoď, budeš zhnusen, jaké vedení zde je a jaký zde je přístup k podřízeným.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu BLESK 21:53:41 23. 10. 2009
default.png
Jestli teprve chceš nastoupit ke sboru, tak tohle momentálně řešit asi nemusíš, neboť od 1.1.2010 oddělení dopravních nehod nebude jako takové existovat. Bude pouze dopravní inspektorát, kde budou dělat všichni všechno a jak to tak už u policie bývá, nikdo nebude dělat nic. Tak asi tak.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu PERSIE87 19:09:17 23. 10. 2009
default.png
Tak na nehodovce budeš řešit především dopravní nehody, záleží na tom, jestli chceš na klasickou nehodovku nebo na dálniční oddělení.. počítej s tím, že pokud budeš chtít jít na nehodovku do Prahy, budeš mít nehodu za nehodou, ale alespoň se to rychle naučíš. Na dálnici není tolik nehod, ale na dálnici nemáš jen nehody. Každá dálnice má několik čerpacích stanic. takže budeš řešit přestupky, co se týče újezdů, krádeží, poškozování cizích věcí... Určitě by bylo dobré si přímo zajít za vedoucím oddělení, o které by si měl zájem a prodiskutovat to s ním..

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio