Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

Úspěšnost aktuálního zásahu

Viděl jsem na ČT24 videozáznam, který měl dokazovat, že chtěli zadržení někoho napadat. Na videozáznamu byl běžný výcvik sebeobrany, jaký se třeba provádí v armádě. Žádné útočné chvaty tam nebyly. Úspešnost práce policie dokazuje to, že z 18 zadržených byli jen dva vzati do vazby. Ostatní byli propuštěni bez obvinění. Je symaptické, jak je vidět aktivita Policie a velmi smutné, že napadání a okrádání seniorů a dětí (a to mnohdy dost brutální) např. na Cejlu v Brně nechává sbor klidným..
JANICKA2 :: Datum založení: 23. 10. 2009 :: celkem 17 komentářů

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu KARLINER 16:36:19 24. 10. 2009
default.png
Hammere, trochu si mě zklamal. S většinou toho co píšeš se ztotožňuji. Ale ten názor, co tady píšeš, to je něco jako revoluční spravedlnost - typické řešené lidí a ideologií, které kritizuješ. Taková ta rozhořčená "lidová spravedlnost ráže 9mm" je typicke nacistické nebo komunistické řešení. Nezlob se, ale tohle co si napsal, je fakt nesmysl.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu HAMMER 16:01:32 24. 10. 2009
default.png
ty zas...á hnědá feno, víš co jsi podle toho svého fuhrera? Podčlověk. Untermensch! Hitler a celá ta smečka úchylů kolem něho byl vymatlaný idiot, který prohrál válku, která se prohrát nedala. jenom byste museli o dějinách cosi vědět. Za něj by jsi šla nebo šel do plynu spolu se Židy a cikány, vymatlanče. Když tak chcete fašismus, být já ve velení policie, tak bych vám ho, kurvy vylízané, zařídil: před tu vaši smečku by najel Opel Blitz, otevřelo by se zadní čelo, tam by leželi dva kluci v šedozeleném a jedna MG-34 a se vším všudy fašismus. Nejlepší lék na vaši ideologii je ráže 9 mm Luger nebo 5.56 NATO a to skrz hlavu. To ti ty sračky z hlavy jednou provždy vyžene. Naši předci neumírali proto, aby takové zrůdy znovu dýchaly společný vzduch se mnou a mými přáteli. To už raději nepřizpůsobivé ethniky než vás, lůzo jedna debilní nedostudovaná! Tento stát se s váma strašně mazlí, buďte rádi, ještě jste ho totiž pořádně nenas..i. Fuj to jsem byl sprostý....

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu CZ858 14:30:19 24. 10. 2009
default.png
www.jakl.blog.idnes.cz/c/107220/Nechte-je-zpivat-Nacky-i-pankace.html

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu OUT 13:02:25 24. 10. 2009
Out.jpg
Není to ani hermafrodit ani nic jinýho, je to prostě Vandas:DD

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu TOMIK923 09:35:54 24. 10. 2009
default.png
Hele, nevím kde žiješ, ale prokurátor v této republice už hezkou chvíli není... Jen by mě zajímalo, zda jsi hermafrodit či co, neboť máš ženský nick a v příspěvkách píšeš jako muž.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu JANICKA2 18:17:37 23. 10. 2009
default.png
Existence vycholastaných individuí, která, ozbrojena plynovými pistolemi a střelným prachem, zákeřně přechovávají smrtelně nebezpečné vlajky, či dokonce videa, plně ospravedlňuje nasazení několika desítek policistů, se samopaly a v neprůstřelných vestách, kteří výše zmíněné teroristy, s nasazením vlastního zdraví a života, obětavě vozí z jednoho konce republiky na druhý. Už to, že prokurátor na nikoho nechce uvalit vazbu naznačuje, že šlo o gigantické plácnutí do vody. Hlavně, že už má UOOZ vyřešené všechny ruskojazyčné mafie. A hlavně, že se ho vůbec netýká plzeňská právnická mafie. Děkujeme, ale bez takového "elitního" útvaru, se ČR může docela dobře obejít.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu JANICKA2 18:10:19 23. 10. 2009
default.png
Tato absurdní akce přesvědčující nás v době nezvladatelné pouliční kriminality, absolutní korupce a mafianizace mocenských a politických pseudoelit, že musí být proti 20 lidem, kteří by mohli provést asi státní převrat (??) postupováno stejně jako proti "nepříteli lidu" a "věci socialismu" v 50. letech, nyní na obranu "demokracie" (ve kterou už tady stejně většina lidí po 20 letech čím dál zprofanovanějšího a nemorálnějšího režimu nevěří), pseudoliberalismu a multikulturalismu, jen ukazuje, že si přestává zadávat právě s 50. lety za komunistů. Ve jménu skryté likvidace svobody, jíž hlupáci tleskají, se tento nemorální režim stává nesnášenlivějším a fanatičtějším, než byl naopak režim komunistický v letech 80.-tých. Nyní budemě opět svědky výstražných monstrprocesů. Symboly toho konce svobody jsou Pecina a jak jinak - příslušník I. S SNB Komorous. Jakými kličkami ho dostali zpět na vnitro, aby se vyhnul lustračnímu zákonu, jen ukazuje na charakter této postdemokratické křeči, která má tu drzost označovat se za prý za "demokracii." Tou ale už není.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio